facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yogacentrum YogaToday

Yogacentrum YogaToday

Info

Yoga, Meditatie, Mindfulness, Pilates, Workshops, Cursussen en Massages.

Geschiedenis

Bij YogaToday worden recente vormen van yoga en meditatie toegepast en de traditionele authentieke yoga in ere gehouden. Rekening houdend met de tijd en maatschappij waarin we nu leven. Vandaar ook de naam YogaToday. Je kunt bij ons yoga doen zoals het bij jou past. De één beoefent yoga ter ontspanning, de ander waardeert juist de inspanning.
De één is begonnen met yoga vanwege specifieke klachten, de ander beoefent het ter bewustwording. En weer een ander komt gewoon omdat-ie het prettig vindt. Met welke reden je ook komt, het kan allemaal, ongeacht je leeftijd, man of vrouw. Tijdens iedere les gaat het om moeiteloze inspanning, genieten en lol hebben in iedere beweging met een ontspannen geest. En het onvermijdelijke gevolg? Je wordt steeds rustiger in je hoofd, allerlei onderdelen in je lichaam gaan steeds beter werken en je wordt steeds soepeler en leniger. Wil je graag advies welke les bij je past? Bel dan 06 - 215 72 555

Bij Yogacentrum YogaToday kan je lessen volgen in Yoga, Meditatie, Mindfulness en Pilates. Yogalessen zoals: Hatha Yoga, Vinyasa Flow (PowerYoga), Yin Yoga,Yin Yang Yoga, Restorative Yoga, Kinderyoga, Tieneryoga, Critical Alignment Yoga, Iyengar, Aerial Yoga, Yogatherapie en de hele zomer Buitenyoga. In de nabije toekomst als we naar de prachtige kerk in Weesp verhuizen, kan je ook hot yoga en ashtanga yoga verwachten.
Je bent welkom op de Nieuwstad en Achteromstraat in Weesp. Tot ziens!



"Je bent iedere dag welkom. Je kunt uit veel lesvormen kiezen en daar flexibel mee omgaan. Lessen voor jong en oud, beginners en gevorderden. Van intensief tot ontspannend, van therapeutisch tot speels, van authentiek tot hedendaags. Hatha Yoga, Iyengar Yoga, Mindfulness Yoga, Kundalini Yoga, Critical Alignment Yoga, Yin Yoga, Restorative Yoga, Yin Yang Yoga en Vinyasa. Meditatie, Mindfulness, Pilates en Qigong zitten ook in ons lesprogramma. Kortom iedereen vindt een passende les. Kom eens langs voor een proefles of proefmaand. We zitten op 2 locaties: de prachtige Laurentiuskerk en 2 minuutjes verder onze begane grond locatie op de Achtergracht. We hebben plannen ook te starten met Hot Yoga."
Adres: Achtergracht 16a en Sleutelsteeg 11, 1381 BN en 1381 CJ Weesp
Telefoonnummer: 0621572555
Stad: Weesp
Route: Achtergracht 16a en Sleutelsteeg 11
Postcode: 1381 BN en 1381 CJ



op zoek naar gerelateerd: Kundalini Yoga Weesp, YogaToday livestream, Mindfulness Weesp, Yoga achtergracht Weesp, Qigong Weesp, Yoga Bussum, Yoga Muiden, Yoga workshop
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Kinderyoga voor jou Kinderyoga voor jou 0 meter Kinderyoga voor alle kinderen
Pilates in movement Pilates in movement 201 meter Als je in shape wilt blijven: doen!!! Heel fijne lessen, altijd weer anders. Maritza ...
EkhartYoga EkhartYoga 1 km Im a member for many years, love it, benefited from it so much on many levels, highly...
Recensies
Ik ben enorm warm ontvangen bij YogaToday na mijn verhuizing naar Weesp, dit was echt een cadeautje! De kerk is prachtig, de docenten zijn heel betrokken en de sfeer is ontzettend fijn. Er staan veel verschillende lessen op het rooster, erg leuk voor de afwisseling. Ik kom er iedere les weer met heel veel plezier!
Fijne Yoga school met een gevarieerd aanbod. De leraren zijn deskundig en behulpzaam. Alles wat je nodig hebt voor een fijne yoga sessie is aanwezig. Daarnaast is de locatie geniaal, in een oude kerk met prachtige glas in lood ramen. Ik staar er graag naar wanneer ik mij moet focussen voor een houding. Ik raad u zeker aan om hier lessen te volgen.
Al vijf jaar voel ik me helemaal thuis bij Yoga Today. Alleen al de prachtige en unieke locatie, waar je gastvrij ontvangen wordt! Deskundige docenten geven er les in vele vormen van Yoga en Pilates. De sfeer is ontspannen en positief. Echt een aanrader!
Een wekelijkse plek om fysiek en mentaal tot rust te komen. Een ruimte die sereniteit uitstraalt. Een plek om bij jezelf thuis te komen en fysiek in orde te blijven door zowel actieve en minder actieve lessen, keuze te over. Yogatoday is echt een superfijne plek met fantastische docenten. De lessen die ik volg hebben mij van fysieke klachten afgeholpen en hebben mij ook geleerd wat ik zelf eraan kan doen.
Fantastisch mooie yogastudio in voormalige kerk. Bezielde en bijzondere sfeer en goede leraren bij lessen en workshops zorgen dat je weer helemaal verkwikt of zelfs verlicht de deur uit stapt. Aanrader!
Ben al jaren lid. Deskundig gegeven lessen, lesaanbod kent veel variatie en sfeer is informeel en gemoedelijk. Prachtige grote leszalen in de oude katholieke kerk.
Wauw wat een geweldige ervaring, elke week weer bij Yogatoday. Isolde helpt mij met Yoga om mijn lichaam weer opnieuw te leren kennen. Na veel ziek te zijn met erge lichamelijke klachten is het heel belangrijk om weer te luisteren naar wat je lichaam probeert te vertellen. De sfeer tijdens de lessen is al zo welkom en ontspannend dat je al je zorgen van de dag meteen naast je neer kan leggen en echt tijd voor je zelf ervaart. Zelfs in groepsverband weet Isolde persoonlijke aandacht te geven. Ik ben zeer dankbaar en onder de indruk. Ik zou dit iedereen aanraden.
Fantastische yogaschool met veelzijdig aanbod op een prachtige locatie.
Hele fijne studio, met fijne docenten, leuke lessen, en de kerk ziet er fantastisch uit! Een aanrader voor beginnende yogis en natuurlijk ook de meer gevorderde yogis
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid