facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yoga ZENtrum Twente

Yoga ZENtrum Twente

Info

Integrale Yoga. Bij deze vorm van Yoga wordt de adem gebruikt om lichaam en geest dichter bij elkaar te brengen.De klassieke Hatha Yoga wordt hier als Yoga bij gebruikt.

Geschiedenis

De vorm van Yoga die wordt gegeven is de klassieke Hatha Yoga. Hatha Yoga komt oorspronkelijk uit India.Yoga betekent in het kort verbinding; de verbinding tussen lichaam en geest of de verbinding tussen jezelf en de wereld. Hatha Yoga is het aannemen van verschillende houdingen (asana's) die uw hele lichaam soepel maken en die uw spieren,klieren en organen versterken.

Met Hatha yoga leert u hoe u zich beter kunt ontspannen, omdat u bewust wordt van de samenhang tussen ademhaling en lichaam. Ook wordt uw lichaam
sterker en soepeler. Het kan resulteren naar een betere nachtrust. Bewustwording van uw eigen ademhaling kan worden ervaren als meer ontspannen. Hoe meer u zich ontspannen voelt zult u zich zekerder en stabieler in het leven staan. Al met al is Yoga een weldaad voor uw lichaam en geest.


Ik ben Daniëlle Keun-Keizer. In mei 2012 heb ik de opleiding Integrale Yoga afgerond. Deze opleiding heb ik gevolgd voor mijn zelfontplooiing, niet verwachtende dat ik ook in de praktijk Yoga lessen zou gaan geven. In januari 2012 ben ik met een proefgroepje van start gegaan. Dit is inmiddels uitgegroeid naar meer. Ik heb gemerkt dat ik het fijn vind mensen te laten voelen wat Hatha yoga voor je kan betekenen. Heel eenvoudig door middel van de ademhaling, lichaam en geest dichter bij elkaar te brengen.


De lessen vinden plaats bij mij thuis aan de Peterskamplaan 124 te Oldenzaal.
Bent je geïnteresseerd, of wil je eens een proefles bijwonen, neem dan gerust eens contact met mij op. Ik ben te bereiken onder telefoonnr 0541-517106.


Adres: peterskamplaan 124, 7576 TH Oldenzaal
Telefoonnummer: 06-51030108
Stad: Oldenzaal
Route: peterskamplaan 124
Postcode: 7576 TH


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yoga en Mindfulness, Oldenzaal Yoga en Mindfulness, Oldenzaal 2 km Informatie over Yoga en Mindfulness. Investeer in jezelf, in je gezondheid, je geluks...
Recensies
Positief over de vakbekwaamheid en de aandacht
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid