facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yoga You

Yoga You

Info

Yoga You is een fris, professioneel, vriendelijk en nuchter centrum voor Yoga & Pilates. Wekelijkse lessen, workshops en yoga weekenden.

Geschiedenis

Bij Yoga You kun je terecht voor allerlei soorten Yoga, Pilates & Tai Chi/ Qi Gong.

Yoga You verzorgt ook Yoga Weekenden, Yoga Workshops Yoga, voor Bedrijven en Yoga Feestjes. De lessen kenmerken zich door een nuchtere, frisse en persoonlijke aanpak. Alle soorten Yoga lessen die Yoga You aanbiedt komen voort uit de Hatha Yoga.

Het team van Yoga You bestaat uit Kathaline Schoonen, Mirjam Hassink, Viona van Dijk, Julian Webber, Zoë Brown, Naomi Selles & Marjet van der Linde. De lessen zijn voor iedereen. Kom eens langs om een van de lessen mee te maken en te ervaren wat deze met je doen.



"Yoga You is een Yoga en Pilates studio die 7 dagen per week open is.Sinds 2005 verzorgen wij lessen met enthousiaste en kundige docenten.De lessen zijn voor beginners en gevorderden. Je kunt een losse les kopen of een abonnement afsluiten.Yoga You verzorgt vele stijlen Yoga: Hatha, Yin, Vinyasa, Kundalini, Zwangerschapsyoga.Daarnaast zijn er stijlen zoals Meridiaan, Hormoon en Arial Yoga die je niet snel ergens anders tegenkomt.We hebben 2 mooie studio’s en een gezellige huiskamer. De tuinstudio beschikt over moderne infrarood warmte panelen. Een keer een warme les volgen? Kijk in ons rooster bij de ‘Warme lessen’.Altijd al getwijfeld over Yoga? Kom langs en meld je aan voor een les!Yoga is voor iedereen,Yoga You"
Adres: Burgemeester van Roijensingel 10, 8011CT Zwolle
Telefoonnummer: +31620407897
Stad: Zwolle
Route: Burgemeester van Roijensingel 10
Postcode: 8011CT



op zoek naar gerelateerd: Lisa koster Yoga, Yoga ruimte huren Zwolle, Barre workout Zwolle, Onthaastingscentrum Zwolle, Pilates Raalte, Reformer Pilates Zwolle, Zwangerschapspilates Zwolle, Yoga You Weekend
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SanaYou YOGA ૐ - Critical Alignment & Yin SanaYou YOGA ૐ - Critical Alignment & Yin 984 meter SanaYou biedt kwalitatief goede yoga opleidingen aan. De docenten hebben ieder hun sp...
Dance&Yoga Styles Dance&Yoga Styles 2 km Paaldansen, yoga en aerial sport voor iedereen met of zonder ervaring/spierballen
Vihara Meditatie & Bewustwording Vihara Meditatie & Bewustwording 2 km Meditatiecentrum in Zwolle.
Yoga Studio Zwolle Yoga Studio Zwolle 2 km It’s time to become the best version of yourself. Join us and reach your personal goa...
Sonia van Nispen / Je jonger voelen Sonia van Nispen / Je jonger voelen 3 km Voel je fitter en jonger door twee keer per dag op een knopje te drukken... Is dat mo...
King & Iris King & Iris 4 km King & Iris – Kinder- en tieneryoga, meditatie & mindfulness voor kinderen van 4 t/m ...
Praktijk voor innerlijke balans Praktijk voor innerlijke balans 4 km Yoga Massage Psychosociale begeleiding
Recensies
Ik kom al jaren bij Yoga You. Fijn dat je niet vast zit aan een vaste tijd en dag, zodat je altijd kan kiezen in wat voor les je zin hebt en waar je aan toe bent. Ik was eerder heel lang lid en daarna door drukte met werk, lessen met credits. Er zijn een boel wisselingen geweest met yoga instructeurs en lessen en recent nieuwe eigenaren, maar ik heb m’n weg weer met plezier terug gevonden en ben er nu wekelijks weer te vinden. Een fijne plek voor ontspanning.
Een hele fijne yogaschool waar iedereen zich thuis voelt. Het aanbod is breed en divers en je kan per week bepalen waar en wanneer je gaat. De lessen zijn toegankelijk en er worden altijd mogelijkheden gegeven om de houdingen zwaarder of makkelijker te maken. Echt een aanrader. De ruimtes in de school zijn vrolijk en fris er zijn veel fijne probs aanwezig om te gebruiken. Ook het winkeltje is een aanrader! Veel leuks om kado te geven of lekker zelf te houden.
Een hele fijne yogastudio waar ik al weer vele jaren kom. De keuze is reuze, maar het is vooral fijn dat je kunt gaan wanneer het jou uitkomt. Yoga You blijft zich steeds weer vernieuwen en alle benodigde materialen zijn beschikbaar. Er is zelfs een winkeltje, waar je altijd wel een leuk kadootje kunt vinden. Ook in de coronaperiode heeft Yoga You laten zien dat ze er zijn voor haar leden. Kortom 5 sterren meer dan waard!
Een super fijne yoga school waar ik al jaren kom! Goede en inspirerende docenten, een heel breed aanbod en per week de mogelijkheid om te kiezen naar welke les je gaat. Mooie en ruime locatie, en hele fijne sfeer. Top!
Toelichting op de 5 sterren: dit os een geweldige Yoga school per stuk voor stuk professionals die lesgeven. Aanbod van de lessen is erg divers en breed, sfeer is warm, huiselijk en ontspannen. In welk toestand ik er ook heen ga, ik ga er altijd weer zen weg!
De beste plek in Zwolle om tot rust te komen. Gevarieerd rooster en zeer deskundige docenten. De lessen gericht op een juiste houding zijn voor mij een fysieke en mentale resetknop!
Fijne yogaschool met volop keuze in tijdstip, yogavormen en inspirerende docenten in ruime locatie.
Zo’n fijne plek, met grote vrijheid om te kiezen wanneer je een les wilt volgen en wat voor les je wilt. Plus altijd fijne en goede docenten om je te begeleiden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid