facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yoga Studio Born

Yoga Studio Born

Info

Yoga studio Born is een frisse, vernieuwende & energieke yoga studio met passie voor bewegen, ontspanning en pure gezondheid.
Bij Yoga Studio Born werken we samen aan je flexibiliteit, vitaliteit, kracht en mentale weerbaarheid.

Geschiedenis

Yoga studio Born is frisse, vernieuwende & energieke yoga studio met passie voor bewegen, ontspanning en pure gezondheid.
Bij Yoga Studio Born werken we samen aan je flexibiliteit, vitaliteit, kracht en mentale weerbaarheid.



"Yoga is voor alle leeftijden en is niet prestatiegericht. Je hoeft niet lenig te zijn: je werkt naar eigen mogelijkheden, met respect voor je eigen grenzen. Ik bied verschillende vormen van Yoga:Hatha YogaDit is een Hatha Yoga les met aandacht voor: houdingen, adem, meditatie en ontspanning.Waardoor bijvoorbeeld:- de spieren sterker worden.- de geest helderder wordt.- het concentratievermogen groter wordt.- je lichaam en geest ontspannen.Yoga doen!Zoals je misschien zonèt hebt kunnen lezen op de pagina's "Wat is Yoga", "Waarom Yoga" en "Voor wie" is Yoga daarom een kwestie van DOEN!...iets dat door uzelf is gedaan, en door u moet worden toegepast."
Adres: Kerkstraat 16A, 6121 LC Born (Nederland)
Telefoonnummer: 0622402091
Stad: Born
Route: Kerkstraat 16A
Postcode: 6121 LC



op zoek naar gerelateerd: Yoga Sittard, Yin yoga Sittard, Yoga Geleen, Pilates Born, Pilates Sittard, Born Yoga, Hot yoga Sittard, Leef en Beweeg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
The Funning Company The Funning Company 64 meter Funning = Fun Running, de pagina voor hardlopers van elk niveau.
VV Born VV Born 381 meter Slechte velden. Vriendelijke mensen
Recensies
Wat ik álle zwangeren zou adviseren? Yoga with April! Het heeft mij maar ook mijn man zoveel rust gegeven gedurende de zwangerschap vanaf week 15 tot het einde. April geeft jou echt even dat momentje voor jezelf, samen met jouw kindje natuurlijk! Daarnaast heb ik veel handvaten gekregen, om de bevalling in goede banen te leiden. Niets en niemand anders dan April had mij daarop zó goed kunnen voorbereiden. April, je bent een topper, wij zullen ons zeker weerzien! - Sharon Leinders
Toen ik ongeveer 16 weken zwanger was, ben ik gestart bij April met zwangerschapsyoga. Via een vriendin bij haar gekomen en gelijk de eerste les vond ik al heerlijk. Even een momentje voor mezelf en mijn baby, om stil te staan bij de zwangerschap. Tegenwoordig hebben we het zo druk allemaal, en ik heb nog een zoontje van 2 jaar, dus dat momentje voor mezelf en de baby op woensdagavond voelde als een verademing. De oefeningen zijn prettig en goed te doen, zelf heb ik namelijk geen eerdere ervaring met yoga, maar dat maakt dus niet uit! April zelf is kalm en haar stem en haar woorden brengen rust. Helemaal zen naar huis na de les. Tijdens mijn bevalling heb ik haar uitspraken regelmatig afgespeeld in mijn hoofd. ‘Probeer je adem nog verder te verdiepen, ontspan je hele lichaam’. De ademhalingsoefeningen heb ik ook kunnen toepassen en ik vermoed dat ik mede daardoor, een vlotte en snelle thuisbevalling heb mogen ervaren. Mocht ik in de toekomst opnieuw zwanger zijn, kom ik zeker terug!
Tijdens beide zwangerschappen heb ik met veel plezier de yogalessen bij April gevolgd. De ontspannings technieken uit haar lessen hebben me ontzettend geholpen tijdens de bevallingen waardoor de weeën prima te verdragen waren zonder pijnstilling. De rust die April brengt tijdens de lessen en haar ervaring kan ik iedere zwangere aanraden!
Ontzettend fijne yogalessen elke week bij April. Na een klankschalen meditatie waar ik in het begin even aan moest wennen, heb ik me nog nooit zo goed gevoeld, in balans, rustig en sterker. Dankjewel April!
Gewoon doen en ervaren! Yoga bij April is fantastisch. De ruimte. De groep. De sfeer. Elke keer weet April er weer een bijzondere les van te maken.
Ontzettende leuke groep en een top instructrice. Een paar jaar bij deze mooie club geweest ook voor zwangerschapsyoga. Serieus, down to earth, maar ook in voor een grapje. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid