facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yoga Ruimte Someren

Yoga Ruimte Someren

Info

Ruimte voor Yoga lessen in Someren.
Flow-, Yin-, Herstel-, Power-, Nidra- en Kinder Yoga.
Daarnaast ontspannen yoga massage

Geschiedenis

Maandag 9.00-10.15 uur Flow les
Maandag 19.00-20.15 uur Flow les
Maandag 20.30-21.45 uur yin les

Woensdag 19.00- 20.15 uur Power les

Donderdag 19.00-20.15 uur Flow les
Donderdag 20.30-21.45 uur Yin les



"Yoga ruimte is een mooie plek midden in het centrum van someren, in het pand van trainingscentrum Teun en Paul, met een unieke eigen sfeer. Een mooie ruimte waar jij door middel van bewegingen via yoga, massage, meditatie en ademhaling ook op zoek mag gaan naar je eigen ruimte.Diverse lessen biedt YogaRuimte: hatha, yin, Restorative en ook yoga voor zwangeren en postnatale yoga.'Te' is hier misschien wel het mooiste woordje wat in ruimte verborgen zit. 'Te', wordt in het taoisme vertaalt met: “de vreugde en kracht uit jezelf”. Waar word jij blij van? 'Te' betekent spelen en genieten.Bij yoga ruimte krijg jij de ruimte om 'te' onderzoeken, 'te' bewegen, 'te' spelen en 'te' luisteren naar je hart."
Adres: Verdonckstraat 2, Someren
Telefoonnummer: +31 6 15435751
Stad: Someren
Route: Verdonckstraat 2



op zoek naar gerelateerd: Yoga Asten, Yoga Jiva
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Drijvende Lotus. De Drijvende Lotus. 479 meter De behandelingen werken goed en ik ben altijd weer blij als ik geweest ben.
Get Shaped Get Shaped 495 meter Beweging, voeding & Coaching Bewegen Sporten doen we in warmtecabines. Sporten in wa...
Lavendula Lavendula 657 meter Joan neemt de tijd om te luisteren en stelt je op je gemak. Ik kom altijd heerlijk ...
Yoga Saba Yoga Saba 766 meter Yoga Saba voor yin yoga, meditatie en stilte wandelingen.
Massagepraktijk In Balans Someren Massagepraktijk In Balans Someren 1 km Mirella heeft in haar massage praktijk in Someren een ontzettend fijne ruimte waar je...
Keepersschool Anton Scheutjens Keepersschool Anton Scheutjens 2 km Kijk voor alle informatie en nieuws op www.antonscheutjens.nl
Recensies
Wat een heerlijke sfeer weet Miranda te creëren in de lessen. Met wat voor gevoel ik ook binnenkom, ik ga altijd rustig, vrolijk en tevreden weer naar huis. Miranda voelt heel goed aan wat wanneer nodig is in een les. De yoga voor zwangeren was superfijn. Veel informatie, ontspanning, maar ook ruimte voor iets meer krachtige oefeningen en heel fijn dat het doorlopende lessen zijn, waardoor je altijd kunt aansluiten. Miranda creëert een open en vertrouwde setting, waarin alles goed is, heerlijk!
Hele fijne lessen. Miranda houdt bij de lessen rekening met seizoenen en persoonlijke behoeftes. Zeer vakkundig, vriendelijk, veilig en heel gezellig. Miranda geeft naast de yogalessen ook massages, kan ik iedereen aanraden! Esther
Ik heb de zwangerschapsyoga bij Yoga ruimte Someren Miranda vd Berg gevolgd. Ik wist niet zeker of yoga bij mij zou aansluiten en daarom besloot ik een proefles te nemen. Na deze les was ik direct overtuigd! Ik heb de 10 lessen als zeer prettig, nuttig en gezellig ervaren. Miranda is kundig in haar vak, sluit iedere week opnieuw aan bij de behoefte van de groep door te starten met een check waar de behoefte ligt. Zorgt voor een goede opbouw in de les. Ze denkt met de groep mee, maakt een groepsapp aan om eventuele opdrachten te delen met elkaar. Daarnaast zorgt ze voor verbinding tussen de groep zowel bij de start als afsluiting. Iedere week zijn we geëindigd met een kopje thee waardoor je de yogaruimte volledig ontspannen verlaat. Al met al een aanrader om een proefles te nemen en te zien of je net zo enthousiast hiervan wordt als ik ;.
Ik volg al jaren de yoga lessen van Miranda. Het liefst sla ik geen week over. Miranda geeft onwijs fijn les, kijkt naar de behoefte in de groep. Miranda is ontzettend kundig en professioneel en tegelijkertijd zorgt ze voor een luisterend oor als daar behoefte aan is. Tijdens mijn zwangerschap volgde ik ipv van haar Hatha lessen haar zwangerschapslessen. Dit vond ik ontzettend prettig. Dikke aanrader dus om lessen te gaan volgen bij Yoga de ruimte.
Miranda geeft superfijn les en zorgt ervoor dat ik tot rust kom bij mezelf op een heerlijk speelse manier!
Ik volg nu al een aantal weken zwangerschapsyoga bij Yoga Ruimte Someren. Miranda is een erg kundige docente. Ik kijk elke week weer uit naar de lessen. Echt een rustmomentje voor mezelf, en even bewust contact met je kindje!
Super fijne yoga lessen! Goed voor mijn rug en een fijne start van mijn week elke week
Als je echte goeie yoga lessen zoekt, moet je hier zijn!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid