facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yoga & Reiki by Ilona Lucia

Yoga & Reiki by Ilona Lucia

Info

Ilona Lucia Yoga & Reiki is een yogastudio voor yin yoga en vinyasa yoga en is ook voor Reiki de plek van rust en kalmte.

Geschiedenis

Yogilo is een yogapraktijk die twee yogastijlen aanbiedt:
Ayuryoga, dat is een licht dynamische vorm van yoga waarin de adem de beweging voert en asana’s (houdingen) elkaar repeterend opvolgen. Binnen de ayuryoga werken we per les met een thema, denk hierbij aan de focus op de uitademing, de schouders, heupen of hartopeners.

Yin yoga, dat is een 'stille' vorm van yoga die werkt op bindweefsel. Je gebruikt geen enkele spier om in de houding te komen en erin te blijven. De les bestaat uit zittende en liggende houdingen die 3-7 minuten worden aangehouden.

In mijn lessen staat lichaamsbewustzijn centraal.
Ik houd van een praktische vertaalslag van wat de yoga biedt in het dagelijks leven. De lessen geef ik dan ook op een praktische manier

Adres: Grendelplein 13, 6301 BS Valkenburg, Limburg, Netherlands
Telefoonnummer: 0031628782678
Stad: Valkenburg
Route: Grendelplein 13
Postcode: 6301 BS


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yoga Valkenburg Yoga Valkenburg 391 meter Lessen Yin Yoga Ashtanga Yoga Vinyassa flow Mindfull Pilates Feet up Flow
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid