facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yoga met Susan

Yoga met Susan

Info

Yoga met Susan geeft verschillende yogalessen in de Plataan in Zwaag. De lessen zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Yoga voor iedereen!

Geschiedenis

Yoga in Zwaag



"Yoga met Susan geeft verschillende yogalessen in Cultureel Centrum de Plataan in Zwaag. De lessen zijn laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk. Daarnaast verzorgt Yoga met Susan ontspannings workshops voor particulieren en bedrijven op de meest bijzondere locaties in Hoorn en omgeving."
Adres: De Plataan, Zwaag
Telefoonnummer: 06-53359800
Stad: Zwaag
Route: De Plataan


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yoganina Hoorn Yoganina Hoorn 1 km Ik beschouw Yoganina als een van de betere yoga scholen in Hoorn, met een team van fi...
Recensies
Heb enige tijd de yin lessen van Susan gevolgd en merkte echt dat ik soepeler en leniger werd. Nu zit de klad er alweer even in en dat merk ik behoorlijk aan de stijfheid van mijn spieren. Duidelijk signaal om de yin yoga weer op te pakken.
Na een paar korte yoga ervaringen, begonnen bij susan.... De afwisseling Yin en Yang maakt het een inspannende maar ook rustgevend uur! Geen poespas, duidelijke rustige stem! Uitleg die gegeven wordt is een mooie aanvulling.
Heerlijke yin yoga waarbij de oefeningen en ademhaling mij helemaal tot rust en ontspanning brengen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid