facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yoga Langedijk

Yoga Langedijk

Geschiedenis

De yogalessen zijn voor iedereen geschikt, zolang je maar niet op zoek bent naar prestatie! Zowel de kleine groepjes als de ruimte dragen bij aan een fijne en ontspannen sfeer. Meer informatie over de lessen vind je op www.yogalangedijk.nl.



"Wij Roland en Linda geven yogalessen in onze yogastudio in Oudkarspel. We geven Hatha yoga rustig en Vinyasa yoga actief. De lessen zijn geschikt voor mannen, vrouwen en jongeren. De lessen worden gegeven in kleine groepen zodat er persoonlijke aandacht is voor iedereen. De sfeer op de groepen is gezellig, sereen, ontspannen en 'Langedijks' nuchter!"
Adres: Beurtschipper 6, 1724 VH Oudkarspel
Telefoonnummer: 0614115889
Stad: Oudkarspel
Route: Beurtschipper 6
Postcode: 1724 VH


Openingstijden

Maandag: 09:15 - 12:15
Woensdag: 09:15 - 12:15


op zoek naar gerelateerd: Yoga studio west, Yoga Obdam, Momoyoga Langedijk, Yoga Langedijk cursisten, Yoga Heerhugowaard, Yin Yoga Heerhugowaard, Zwangerschapsyoga Langedijk
Recensies
Ik volg de vinyassa yoga bij Roland. Als je op zoek bent naar een wat intensiever vorm van yoga met totale ontspanning in je hoofd, is dit een hele fijne vorm van yoga Roland geeft erg prettig les in een mooie rustige ruimte. De sfeer is heel ontspannend en na hard werken aan je eigen lichaam is er tijd voor een heerlijk kopje thee. Verder vind ik het leuk te zien dat er ook steeds meer mannen naar de yoga komen, geeft toch ook weer een andere groeps dynamiek!
Heerlijke yogalessen in een mooie, ontspannende ruimte. Ik volg lessen bij Linda en Roland. Deze lessen vullen elkaar goed aan Je komt ieder keer weer heerlijk relax thuis. En je merkt dat je soepeler wordt in je lijf. Voordat ik aan yoga deed had ik vaak nek- en schouderklachten. Nu niet meer, en dat is een stuk prettiger. Ik raad het iedereen aan.
Ik wil Linda en Roland een compliment geven!! De manier waarop ze yogales geven is heel ontspannend. Wat je niet verwacht van de Vinyasa yoga, die is best wel pittig. Omdat je intensieve bewegingen met je hele lichaam maakt. Zeker een uitdaging voor mannen en vrouwen die denken dat yoga zweverig is. Ik ga inmiddels 2 maal per week. En volg dan de Vinyasa yogales bij Roland. Het is echt verslavend.
Ben nu 3 maanden bezig met yoga en zowel van Linda als Roland les gehad. Relaxte sfeer en goede uitleg van hoe en wat we aan het doen zijn. Een kopje thee na afloop, kortom het is top bij Yoga Langedijk !
Fijne lessen. Prima docenten Roland en Linda. Niet zweverig. Duidelijke uitleg,welke oefeningen belangrijk zijn bij welk themawinter, lente enz. Voor iedereen toegankelijk, met of zonder lichamelijke of geestelijke klachten.Veel documentatie aanwezig in de vorm van boeken die geleend kunnen worden. En ook nog een nieuwsbrief zo nu en dan. Vooral ook oog voor iedereen die in les aanwezig is. Kortom ontspanning en inspanning!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid