facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yoga Instituut Stichting Ademleer

Yoga Instituut Stichting Ademleer

Info

Thomas Bot : Yoga/Ademdocent - Personal coach

Geschiedenis

zie site: www.ademleer.nl

Adres: Lambertsveen 63, 3755 JD Eemnes
Stad: Eemnes
Route: Lambertsveen 63
Postcode: 3755 JD


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ProCardio ProCardio 1 km ProCardio is distributeur van Philips HeartStart AED's.
Personal Vitality - Yoga, Training & Therapie Personal Vitality - Yoga, Training & Therapi... 2 km fantastische coach geeft goed yoga en perfecte uitleg hoe om te gaan met rugproblemen...
Yogacentrum Eemland Yogacentrum Eemland 3 km Yogales in de meest idyllische omgeving. Zodra ik het erf oprij van het Yogacentrum a...
Jaboli Jaboli 3 km Yoga en Coaching www.ninergie.nl 06-17003604
Recensies
Ik had nog nooit gehoord van saswitha hatha yoga, maar ik was na de eerste proefles meteen verkocht. Wat een heerlijke les, gegeven door Marieke. Echt een aanrader. Locatie is ook echt fantastisch.
Ik heb mijn yoga plek weer gevonden!! Jarenlang heb ik met een goed gevoel yoga lessen gevolgd bij 't Evenwicht. Docent Inez ging met pensioen en ik ging opzoek naar een andere yoga school. Tijdens een probeer tocht in de omgeving van Baarn ben ik terecht gekomen bij Ellen van Yogacentrum Eemland. Vanaf het eerste moment dat ik binnenstapte bij Yogacentrum Eemland, voelde het goed. Een fijne sfeer op een prachtige locatie. De lessen hebben een mooie balans tussen fysieke oefeningen en ontspanning. Voor mij is een yoga les, gebruikte energie achterlaten en nieuwe energie opdoen. De ene keer wat meer fysiek de andere keer wat meer mentaal, net wat ik op dat moment nodig heb.
Ik volg hier zwangerschaps yoga en kan de lessen aan ieder aanraden!
De yogalessen van Janine en Ellen geven rust in mijn hoofd en ontspanning in mijn lijf. Op een rustige manier, in een fijne sfeer, geven zij oefeningen die er voor zorgen dat je je na afloop van de les een ander mens voelt. Je kunt er weer even tegenaan. Het centrum zelf heeft een heel fijne sfeer. Als je er binnen stapt voel je je heel welkom. Niet alleen het gebouw geeft dat gevoel maar zeker ook de docenten. Het is echt zoals men zegt: Een plek om thuis te komen in jezelf!
Ik ben pas een paar maanden geleden met yoga begonnen. Het yogacentrum is een prachtige boerderij met een relaxte en serene sfeer. Ellen is een heel vriendelijke en toegewijde docent met aandacht voor iedereen. De yogalessen geven mij rust en ontspanning en brengen mij veel goeds voor mijn lijf. Echt heel fijn.
Yogales in de meest idyllische omgeving. Zodra ik het erf oprij van het Yogacentrum aan de Wakkerendijk, kom ik al tot rust. Janine geeft op een prettige en rustige manier les met ruime aandacht voor de mensen en de oefeningen. Bij mooi weer wordt er zomers les gegeven in de speciale yogatuin, dat is echt een cadeautje!
Hele mooie locatie en fijne mensen. Pareltje in Eemnes en omstreken. Heel professioneel. Echt een aanrader! en bij mooi weer yoga in de tuin. De Back in Shape Yoga lessen die ik volgde, hebben direct effect gehad; er kwam veel moeheid tevoorschijn, maar tegelijkertijd kreeg ik er ook veel energie voor terug. Precies wat ik nodig had.
Heerlijk yoga les van Guusje gehad. Was een back in shape les. Werd weer even bewust van mijn lichaam. Fijne oefeningen met focus op ademhaling maar ook weer fit worden! Heerlijk! Echt elke keer weer een kadootje aan mezelf
Hele prettige yoga les, je voelt je meteen thuis in deze prachtige omgeving. Ik ervaar het wekelijks als echt een heel fijn rust moment wat gegeven wordt door een hele prettige, professionele en betrokken docent.
Een heel fijne, sfeervolle plek met voor elk wat wils aan yogastijlen en docenten. Makkelijk bereikbaar en bij mooi zomerweer les in de tuin.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid