facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yoga en gezondheid Lian de Weert

Yoga en gezondheid Lian de Weert

Info

Yoga en taichi-qigong lessen
Ontspanningsmassage
Therapeutische behandeling en begeleiding op basis van de Traditionele Chinese Gezondheidsleer

Geschiedenis

Yoga en taichi-qigong lessen
Lian heeft al jaren ervaring in het verzorgen van yoga en taichi-qigong lessen aan iedereen. Daarnaast zijn er aparte groepen voor zwangeren en senioren.

BOCAM-therapie
Het individueel adviseren, begeleiden en behandelen om op natuurlijke wijze de gezondheid te verbeteren en te behouden. Lees hier meer over BOCAM therapie

Begeleiding
Het individueel begeleiden van mensen met sociale, maatschappelijke, fysieke en/of mentale beperkingen. Dit kan onder andere middels een PGB voorziening.

Adres: Seminarielaan, 4741DL Hoeven
Telefoonnummer: 0165 502751
Stad: Hoeven
Route: Seminarielaan
Postcode: 4741DL


Recensies
Lian is een warme, betrokken therapeute met kennis van zaken. Ze is oprecht geïnteresseerd. Door haar ruime ervaring is zij in staat meerdere methodes toe te passen om tot een passende oplossing te komen. Haar massages zijn heel prettig en geven je een ontspannen gevoel.
Hele fijne en gezellige yogalessen onder zeer kundige begeleiding, waarna ik steeds weer helemaal bijgetankt thuis kom. De lessen eindigen altijd met een ontspanning en tot slot een beker thee. Ieder kan naar eigen mogelijkheden de oefeningen doen en je kunt altijd vragen stellen of advies krijgen. Ook krijg je geregeld interessante informatie van Lian over allerlei onderwerpen. Ik ben zeer tevreden over zowel de yogalessen als over massages bij Lian, waarbij ik ook een goede uitwerking heb ervaren. Lian vind ik serieus, bewust en zeer gedreven in wat zij doet. Dat heb ik al heel wat jaren mogen ervaren. Bernadette
Ik volg sinds 2007 yogalessen bij Lian. Door haar lessen heb ik geleerd hoe te ontspannen. dat geeft veel pijn verlichting bij klachten. Haar lessen zijn nooit hetzelfde. Dat vind ik erg knap/professioneel. Haar betrokkenheid met de cursisten geeft een ieder een veilig gevoel. Kortom geweldig Lian ga zo door.
Ik kom erg graag bij Lian, ze is zo lief en zorgzaam. De massage is heerlijk en ik voel me nadien altijd een herboren mens! Wanneer je vraagt of ze een plekje voor je heeft, dan maakt ze zo snel mogelijk tijd voor je. Een dikke aanrader
Als je op zoek bent naar iemand die rust en warmte uitstraalt, dan hoef je niet verder te zoeken. Al ruim 19 jaar volg ik yoga lessen bij haar. Elke week weer een rustpunt om naar uit te kijken.
Een luisterend oor met een heerlijke massage. Aandacht voor je totale persoon, een momentje voor jezelf. Even op adem komen in deze drukke tijd.
Lian geeft hele fijne yoga les. Lia Scheepers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid