facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yoga Center Karuna

Info

Vind je het moeilijk om de balans te houden in de hedendaagse drukte?
Kom dan eens langs voor een proefles bij Yoga Center Karuna.

Geschiedenis

Vind je het moeilijk om de balans te houden in de hedendaagse drukte?
Kom dan eens langs voor een proefles bij Yogastudio Karuna. Je vindt ons in de Binckhorst, een inspirerende plek aan de rand van het Haagse centrum.

- Hatha Yoga
- Vinyasa Yoga
- Kinder Yoga
- Meditatie Cursus

http://yogastudio-karuna.nl



"Yoga Center Karuna is een yogaschool met plek voor iedereen; de beginnende en de ervaren yogi, voor degene die spirituele verdieping zoeken of vooral vanwege de fysieke voordelen tot yoga zijn aangetrokken. Iedereen is welkom, voor iedereen is er een plek.In kleine groepen max 15 yogis geven ervaren docenten met veel aandacht en toewijding les. Naast diverse yogastijlen, bieden we ook peuter- en kinderyoga, workshops en yoga weekenden aan.Maak vrijblijvend kennis, kom langs tijdens onze openingstijden in Leidschendam om de sfeer te proeven. Stel al je yoga vragen. Uiteraard mag je ook altijd bellen of mailen voor informatie of advies.Wees welkom!"
Adres: Johann Sebastian Bachlaan 51, 2264VB Leidschendam-Voorburg
Telefoonnummer: 0707400028
Stad: Leidschendam-Voorburg
Route: Johann Sebastian Bachlaan 51
Postcode: 2264VB


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 13:00
Zondag: 09:30 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: Karuna yoga, Yoga Voorburg, Yoga Voorburg parkweg, Critical Alignment Yoga Leidschendam, Karuna yoga weekend, Yoga Leidschenveen, Essential Voorburg, Yoga Studio
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yoga-en Yoga-en 300 meter Yoga voor rug, nek en schouders en een betere houding Persoonlijke aandacht, kleinsch...
Maan.yoga Maan.yoga 634 meter MAAN.YOGA geeft Integrale Hatha yoga voor kinderen en volwassenen in Leidschendam en ...
Qi2Mi Qi2Mi 1 km Praktijk voor Shiatsu, Do-In en Coaching
Pilates Joeke van Koert Pilates Joeke van Koert 1 km De beste workout voor krachtige en soepele spieren.. Meld je nu aan er zijn nog een p...
Recensies
Elke keer loop ik weer op wolken als ik de deur uitloop. Vooral de 2 locaties zijn super handig. Mooie interieurs en altijd warme thee. Voorschoten is een heerlijk uitje zelfs!
Als docent én regelmatig lessen volgend voel ik me steeds weer geïnspireerd door de atmosfeer en het brede aanbod aan yoga activiteiten. Karuna staat voor compassie en draagt bij aan uitbouw van mijn eigen yoga practice.
Netjes en verzorgd. Altijd vriendelijk.
Heerlijke plek voor yogales! Ook de weekend retreats zijn een aanrader!
Mijn moeder en ik hebben samen dit yoga weekend gedaan. Beiden hebben enorm genoten en een ontspannen samenzijn gehad. Super fijne yogalessen met een mooie opbouw door het weekend heen. Prachtige omgeving en super fijne begeleiding. Heel warm! Het hotel is basic maar lekker gegeten en goed geslapen! Wij komen zeker nog een keer.
Z’on fijne plek! Mooie en rustige omgeving, diverse yogavormen en lieve docenten. Bij Karuna staat alles in het teken van ontspanning
Karuna bestaat voor mij uit een fijne plek om yoga te beoefenen en een fantastisch team van docenten. Warm, open, inspirerend, betrokken en attent. Ook een keer aan een yogaweekend deelgenomen. Super georganiseerd, geweldig verzorgd en met veel persoonlijke aandacht voor wie dat wil.
Een hele fijne en warme yogastudio. Kwalitatief goede yogalessen. Zeker een aanrader om eens binnen te stappen
Al jaren volg ik les bij Karuna en voel me daar helemaal thuis. Centrale locatie, fijne sfeer, goede leraren, en veel afwisselende lessen en workshops. Ik ben fan!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid