facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yoga Capelle Nelleke Slotboom

Yoga Capelle Nelleke Slotboom
"Hallo, ik ben Nelleke Slotboom, docent van yogaschool Yoga Capelle. Ik heb als doel jou, als jij dit ook wil, krachtiger en leniger te laten worden en je te helpen beter te kunnen ontspannen.Het kan zijn dat je na een proefles denkt: “Dit is niks voor mij, want ik voel juist meer onrust”: heel normaal, want mijn lessen helpen je beter te zien wat er in jouw geest gebeurt, dus ook die onrust! Dit is de eerste stap naar transformeren van de onrust en naar meer inzicht in jezelf. Er zijn ook privé yogacoachings.De lessen kunnen je ook helpen om je meer jezelf individu te gaan voelen en daarbij de verbinding met je omgeving duidelijker te beseffen, wat meer plezier in je leven kan brengen."
Adres: Reigerlaan 165 , Capelle Aan Den Ijssel 2903 LG, NL
Telefoonnummer: 06 42675840
Stad: Capelle Aan Den Ijssel
Route: Reigerlaan 165
Postcode: 2903 LG



op zoek naar gerelateerd: 2balance Yoga, Betaalbare Yoga Rotterdam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Divine Touch Divine Touch 3 km Uitstekende service! Binnen enkele maanden hebben we via Divine home ons huis verkoch...
Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn Sensibel Centrum voor Healing & Bewustzijn 3 km Sensibel is als thuiskomen, bij jezelf en ook als onderdeel van een steeds groter gro...
Yoga-Surya Yoga-Surya 3 km "Yoga-Surya: Al ruim 25 jaar oosterse wijsheid met westerse nuchterheid. De eige...
Kaya Yoga Kaya Yoga 3 km Ik heb bij Karin de verschillende yoga varianten uit geprobeerd en in ėėn woord TOP. ...
Recensies
Tijdens mijn zwangerschap heb ik een reeks privé lessen zwangerschapsyoga gevolgd bij Nelleke. Ik voelde mij erg op mijn gemak bij Nelleke en iedere les ging ik voldaan naar huis. Tijdens de lessen leerde ik mijzelf ontspannen, oefeningen om flexibel te blijven en vooral veel ademhalingsoefeningen om de weeen weg te puffen. De partnerles was ook erg prettig! Ik heb ontzettend veel aan de lessen gehad en daadwerkelijk toegepast tijdens mijn bevalling. Mede dankzij al deze tips en oefeningen duurde mijn bevalling maar 7 uur van eerste krampjes tot geboorte en kijk ik daar heel positief op terug. Nogmaals bedankt, Nelleke!
Ik was op zoek naar een eerste stap om Yoga actief te gaan beoefenen en ben gaan Googelen. De site van Yoga-Capelle sprak mij aan en heb mij aangemeld voor een proefles. Het voelde gelijk als een warm bad. Veel persoonlijke aandacht, duidelijke uitleg en goed oog voor mijn persoonlijke ontwikkeling! Dat was precies wat ik zocht. De yogalessen in groepsverband, de privé lessen, in het bijzonder de klik met Nelleke en haar manier van lesgeven, hebben er voor gezorgd dat ik Yoga als een zeer waardevolle aanvulling op mijn dagelijkse leven ben gaan zien.
Wil je ontspannen, leniger worden of nieuwe inzichten opdoen. Dat kan in de lessen van Yoga Capelle. ik vind de lessen steeds verrassend anders; met filosofie,oefeningen en meditatie.Ik ben dieper gaan ademhalen en beter gaan bewegen. Er is een fijne sfeer in een mooie ruimte.
Met veel genoegen volg ik wekelijks de yoga lessen van Nelleke Slotboom bij Yoga-Capelle. Op aanraden van een arts en een mannelijke collega heb ik me aangemeld. Mijn doel en uitdaging was om minder gestresst door het leven te gaan. Verder heb ik veertig jaar intensief gesport en wilde ook eens de andere kant van lichamelijke inspanning ondervinden. De lessen van Nelleke zijn iedere keer weer anders, naast een paar vaste items, krijgen we steeds nieuwe oefeningen die weer een ander deel van je lichaam uitdagen. Alles wordt heel doordacht en deskundig benaderd. Het resultaat is dat het mij zowel mentaal als fysiek ontspanning biedt. Zowel door de oefeningen als door het praten over diverse belevingen ontstaat er een bepaalde bewustwording. Dat alles bij elkaar zorgt ervoor dat je meer tot innerlijke rust kan komen en daardoor wat stabieler in het leven staat. De spieren en gewrichten worden wat minder stram door de soms intensieve oefeningen. Overigens maakt het feit dat ik één van de weinige mannen ben die aan yoga doet, helemaal niets uit.
Yoga Capelle, een echte aanrader. Iedere keer een enthousiaste les, waarbij een stukje filosofie van de yoga aan bod komt, fysieke oefeningen en meditatie. Na de les eenheen ontspannen gevoel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid