facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor YOGA by the Sea

YOGA by the Sea

Info

Yoga By The Sea, Zeeland

Geschiedenis

Jessica Groenenberg is de drijvende kracht achter Yoga By The Sea.
Haar passie ligt in actieve vormen van yoga zoals ashtanga yoga, power yoga, broga (fysieke yoga voor mannen), freestyle yoga, acro yoga en SUP yoga (Stand Up Paddleboard). Krachtige vormen van yoga, waarmee je aan je lichaam werkt. Goede alternatieven voor het ‘traditionele’ rondje cardio of krachttraining.
Vanaf 2009 geeft ze wekelijks les in power en ashtanga yoga. Haar lessen zijn actief en kennen een vrije stijl die worden aangepast aan de deelnemers.

Ashtanga yoga is een actieve, uitdagende, maar ook ontspannende vorm van yoga. Het bestaat uit een vaste serie van houdingen (asana’s) die elkaar opvolgen in een vloeiende beweging en op een ritmische ademhaling. Iedere houding heeft een paar tussenniveaus, zodat je een houding aan kan nemen die bij jouw lichaam past. Je werkt naar een eindhouding toe. Je voelt een constante stretch op je spieren, waardoor je steeds leniger wordt. De uitdaging is om je houdingen krachtig en in balans uit te voeren en naar die eindhoudingen toe te werken, “trillen mag, zweten moet”. Elke yogales wordt afgesloten met een moment van ontspanning van lichaam en geest, ademhaling en zintuigen.

Power yoga is een krachtige en dynamische vorm van yoga, die is afgeleid van ashtanga yoga. Bij power yoga worden fysieke houdingen direct na elkaar uitgevoerd en ondersteund door ademtechniek. De houdingen staan niet vast en kan per les verschillen. De les vormt een dynamisch geheel en heeft veel weg van een workout. Door je aandacht te focussen met behulp van je adem op de beweging en het ervaren van je lichaam, ontstaat een vergelijkbaar effect als bij hardlopers. Er worden achtereenvolgens staande, zittende en liggende houdingen uitgeoefend. Ook aan het einde van deze les een diepte ontspanning en meditatie.

Met veel enthousiasme is zij vanaf het jaar 2010 begonnen met Yoga By The Sea en heeft ze al vele yogi’s een groot plezier kunnen doen met haar lessen op het strand, het water en in de stad. Ze is daarmee de eerste yoga docent in Zeeland die begonnen is met de populaire SUP yogalessen op het Veerse Meer.



"Welkom bij Yoga Sadhana - City Yoga Retreat Vlissingen. Ben je op zoek naar rust en ontspanning, naar verdieping en goed opgeleide docenten die je verder helpen? Wees dan van harte welkom voor een proefles. Yoga Sadhana beschikt over een heerlijke ruimte met karakteristieke elementen en een verwarmde vloer. Mensen beschrijven de locatie en lessen als 'een warm bad' en het 'volledig tot rust en bij jezelf kunnen komen'. Je kan bij ons voor verschilleden stijlen klassieke yoga terecht: Hatha Yoga, Integrale Yoga, Raja Yoga, Restorative Yoga, Yoga Nidra en meditatie. We bieden daarnaast bijscholingen en workshops aan die door de Vereniging Yogadocenten Nederland erkend zijn. Neem vrijblijvend contact op."
Adres:
Telefoonnummer: 06-22528904
Stad: Vlissingen



op zoek naar gerelateerd: Yoga strand Vlissingen, Yoga Middelburg, Yoga Vrouwenpolder
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
In Balance Yoga In Balance Yoga 14 km Integrale Yoga, Hatha Yoga, Pranayama en Meditatie
Yoga Sadhana - City Yoga Retreat Vlissingen Yoga Sadhana - City Yoga Retreat Vlissingen 14 km Heerlijke plek om intensief te ontspannen, mooie ruimte met heerlijk licht door de a...
Recensies
Heerlijke plek om intensief te ontspannen, mooie ruimte met heerlijk licht door de achter ramen.
Vertaald door Google Mooie, lichte yogaruimte waar het een plezier is om yoga te doceren en te doen. Satyam is een attente en warme gastheer en yogaleraar. Pure ontspanning. Echt een aanrader Origineel Schöner,, heller Yogaraum in dem es Freude macht Yoga zu unterrichten und Yoga zu machen. Satyam ist dabei ein aufmerksamer und herzlicher Gastgeber und Yogalehrer. Entspannung pur. Sehr zu empfehlen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid