facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yn balans

Yn balans

Info

Massagepraktijk, voedingsadvies, Structural Integration(manuele therapie)



"De plek waar je leert een extra zintuig te ontwikkelen om lichamelijke onbalans bij mensen te herstellen. Je leert er zoeken naar de bron van lichamelijke klachten en te werken aan een duurzame reconstructie van het lichaam. We noemen het bij Yn Balans ‘ontrafelen’ tot en met het bot. In balans academie."

"De plek waar je leert een extra zintuig te ontwikkelen om lichamelijke onbalans bij mensen te herstellen. Je leert er zoeken naar de bron van lichamelijke klachten en te werken aan een duurzame reconstructie van het lichaam. We noemen het bij Yn Balans ‘ontrafelen’ tot en met het bot. In balans academie."
Adres: dellenswei 3, 9294 lh Oudwoude
Telefoonnummer: 0620271997
Stad: Oudwoude
Route: dellenswei 3
Postcode: 9294 lh


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Schoonheidssalon Beauty 4All Schoonheidssalon Beauty 4All 2 km Super fijn. Ze weet precies wat ze doet en ze kijkt goed naar de persoon zelf. Heerli...
Recensies
De kennis en kunde van Janny zijn ongekend en zij gaat op een zorgzame en zeer respectvolle wijze om met zowel cliënten als de deelnemers aan haar opleidingen. Het is gezien de spectaculaire resultaten die ik zelf ervaar en hoor van anderen bijzonder jammer dat zowel bonework als scarwork nog niet is doorgedrongen tot de reguliere fysiotherapie en behandelingen. Ik hoop dat het wetenschappelijk onderzoek waaraan wordt gewerkt er snel voor zorgt dat in Nederland deze werkwijzen worden opgenomen in reguliere behandelingen zodat de pijn klachten van velen bij de bron worden aangepakt.
Wanneer je al diverse fysiotherapie behandelingen hebt gehad, zonder blijvend effect dan komen zij met een oplossing. Behandeling met veel respect en wat GEEN pijn mag doen, dan wordt er naar andere mogelijkheid gekeken, bv handen op knie anders zetten. Je ervaart daarna weer ruimte in je lijf . Ook bij blessures die je al 10jaar geleden hebt op gelopen, kunnen ze je helpen. Bijzonder om te mogen ondergaan maar hoe mooi om dat te kunnen geven
De 4- daagse cursus scar work gedaan. Heel bijzonder om te ervaren en te doen, vooral omdat het pijnloos en heel zacht is. Mijn eigen litteken is behandeld en littekens van medecursisten en modellen. Je kunt een litteken ontrafelen tot op het bot! En hoe nodig blijkt het om bv met de Emmett techniek behandelingen het gewenste resultaat te bereiken. wat mij betreft mag hier meer over bekend worden om de levenskwaliteit te verbeteren van veel mensen. Niet alleen operatie maar ook kneuzingen en brandwonden enz zijn te behandelen. Heel blij met deze nieuwe vaardigheden!
Jannie brengt hele bijzondere vaardigheden over die ze van over de hele wereld naar Friesland en de rest van Nederland haalt. Ze is nuchter en heeft veel kennis en ervaring. Onder haar handen voelt je lichaam als klei dat gemakkelijk in model te brengen is. Dat voelt magisch :- Gelukkig leert ze nu ook anderen om dat te kunnen! Haar enthousiasme is aanstekelijk. Echt een aanrader om bij haar opleidingen te volgen!
Scarwork bij Yn Balâns Akademy is een hands-on cursus, waarbij je waardevolle tools leert om littekens te transformeren, waardoor het leven van cliënten positief verandert. Het is een zachte pijnvrije methode van werken die verbazend goede resultaten oplevert. Jannie en Elian geven op inspirerende wijze hun kennis en kunde door in een ontspannende sfeer. Sterk aanbevolen cursus voor alle lichaamswerkers.
Deze cursus heeft absoluut aan mijn verwachtingen voldaan. Een verrijking van mijn kennis. Een geweldige aanvulling op mijn werk als Bowen therapeut.
Bijzondere ervaring dat met de restgevolgen van een botbreuk een behandeling gegeven werd.
Kundig en rechtdoor zee
Professioneel. Aandacht voor lichaam en geest. Balans. Uniek.
Vertaald door Google Jannie's enthousiasme, power en management voor en tijdens de workshop is overweldigend. Je geduld en plezier in het doorgeven van kennis is buitengewoon. Duidelijke aanbeveling! Ik heb deelgenomen aan BoneWorkshop 11/2022. Dank ook aan Sharon Wheeler - de workshop was voor mij een absolute verrijking. Origineel Der Enthusiasmus, die Power und das Management vor und während des Workshops von Jannie ist überwältigend. Ihre Geduld und Freude, Wissen weiter zu geben überragend. Klare Weiterempfehlung! Ich habe am BoneWorkshop 11/2022 teilgenommen. Danke auch Sharon Wheeler - der Workshop war für mich eine absolute Bereicherung.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid