facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yiyi's Trimsalon

Yiyi's Trimsalon

Info

Mijn naam is Carolien & met veel liefde, passie en geduld draag ik graag bij aan de vachtverzorging van uw trouwe viervoeter.
Mijn telefoonnr. 0638137443

Adres: Schotte 14, 4401 BG Yerseke
Telefoonnummer: 0638137443
Stad: Yerseke
Route: Schotte 14
Postcode: 4401 BG


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Atelier StikGoed Atelier StikGoed 420 meter
De regt Mosselparty's De regt Mosselparty's 846 meter Bent u van plan om een mosselparty te organiseren bij u thuis of op uw werk? Wij bied...
Recensies
Cocootje rent, zodra ze in de buurt van de trimsalon komt naar de poort en staat ongeduldig te wachten tot ze naar binnen mag. Dat geeft wel aan hoe graag ze bij Carolien komt. Als ik haar op ga halen ziet ze er weer prachtig uit. Wij zijn dik tevreden!
Fantastische hondentrimster die vrijwel elke hond rustig krijgt. Ze neemt er de tijd voor en zorgt dat je viervoeter zich helemaal op zijn/haar gemak voelt. Ze trimt zoals jij het wilt en geeft goede tips om de vacht optimaal te krijgen/houden.
Onze honden kapster is gewoon de beste. Ze knipt professioneel, en met veel liefde. Het is voor onze twee honden Tommy en Saartje geen straf om daar te zijn!
Vertaald door Google Heel goed gedaan! Professioneel! Ze houdt van honden! Origineel Very good job! Professional! She love dogs !
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Yiyi's Trimsalon met het openbaar vervoer


Yerseke, Molenlaan 190 meter
27
599
Yerseke, Molenlaan 190 meter
27
599
Yerseke, Marijkelaan 440 meter
599
Yerseke, Damstraat 450 meter
27
599
Yerseke, Damstraat 470 meter
27
599

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid