facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yin Yoga in Wolvega

Yin Yoga in Wolvega
"Sterrig staat voor een rustpunt in de drukte. Of je nu voor een yoga les komt of voor een opleiding. Allereerst is het belangrijk om rust te vinden, vanuit rust krijg je overzicht of juist inspiratie.We willen graag kinderen, tieners en hun ouders, volwassenen mee kunnen geven hoe je met aandacht kunt leven in deze prikkel- en prestatiegerichte maatschappij. Aandacht voor jezelf is het begin van aandacht voor een ander.Sterrig biedt verschillende diensten aan zoals kinderyoga, kindermindfulness en kindermassage, peuterdans, hatha yoga en zwangerschapsyoga en nog veel meer!Sterrig Opleidingen is het zusje van Sterrig waar alle opleidingen onder vallen, denk daarbij aan zwangerschapsyoga opleiding of werken met baby's in de kinderopvang"
Adres: Schoolstraat 19, 8471 CC Wolvega
Telefoonnummer: 0627543192
Stad: Wolvega
Route: Schoolstraat 19
Postcode: 8471 CC


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 21:30
Dinsdag: 13:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 21:30
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 13:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Aerial Yoga Sterrig
Recensies
Sinds een half jaar gaat onze dochter Vera naar peuterdans bij juf Jiska. We hebben bewust voor Sterrig gekozen omdat we ons helemaal kunnen vinden in Jiska haar visie over de ontwikkeling van een kind. Ze biedt een veilige omgeving waarin ieder kind zichzelf mag zijn. De lessen zijn een leuke combinatie van spel en dans en zitten vol leuke attributen en prentenboeken. Vera komt altijd vol verhalen en met mooie danspasjes thuis. En een fantastische sticker natuurlijk! ;- Afgelopen weekend hebben Vera en ik voor het eerst meegedaan met ouder-kind yoga. Super fijn om dan die herkenning en het vertrouwen van Vera te zien. En een hele fijne activiteit om samen met je kind te doen. Een absolute aanrader!
Ik heb twee fantastische bijzondere dagen gehad bij Sterrigopleidingen voor Yoga-Nidra. Het voelden als een warm bad bij zowel Jiska, Nynke en Angela. Voelde me helemaal thuis en dat stralen de dames ook uit. Voel je welkom en veilig! En dat heb ik me zeker gevoeld. Dankjulliewel voor deze fijne dagen en wie weet tot de volgende keer. Liefdevolle groet, Pamela‍
Sinds een halfjaar volg ik bij Sterrig de Hatha Yoga lessen. Wat een fijne plek om wekelijks heen te gaan! De yogadocenten kennen je persoonlijk en geven je het gevoel dat je op je plek bent. Voor mij was yoga helemaal nieuw. Hatha yoga bevalt me erg goed, maar afgelopen zaterdag stond er wat nieuws op het programma. Namelijk Aerial Yin & Relax. Het ziet er spannend uit, zo in die doeken, maar wat een fijne sessie heb ik gehad. Je kunt je door de doeken helemaal ontspannen en lekker wegzinken in de houdingen. Zeker een aanrader dus!
Na de zomervakantie in 2021 ben ik met Yin yoga begonnen bij Sterrig en daar geen moment spijt van gehad. Iedere vrijdagochtend verheug ik mij weer op een les, door Nynke gegeven. Het is altijd gemoedelijk, gezellig en aandacht voor iedereen en als bonus ben ik veel leniger geworden. En mocht er weer een nieuwe lockdown komen dan worden de lessen gewoon online gegeven. Kortom ik ben een zeer tevreden klant.
We hebben hele fijne ervaringen met Sterrig en specifiek Jiska. Op verschillende momenten zijn we met onze zoon bij Jiska op bezoek geweest. De onderwerpen waarover we advies en hulp zochten, waren zijn onrust, onzekerheid en piekeren. Jiska heeft een manier van werken, van "zijn" en van serieus nemen van hem, die heel prettig zijn. Het is nooit "zwaar" geweest, altijd leuk, fijn en tegelijk super nuttig. Onze zoon is oprecht geholpen en heeft tips gekregen die we inmiddels al enkele jaren terug laten komen. Ik sluit zeker niet uit dat we ook in de toekomst nog eens gaan kletsen in Wolvega.
Sinds 6 maanden volg ik poweryoga lessen bij Sterrig. De lessen worden gegeven door Jiska en ik vind haar een geweldige docent! Ze kent de houdingen allemaal erg goed en geeft fijne uitleg. Ook als beginner voelde ik me er direct thuis. Tijdens de les is er ruimte voor instructie, humor en rust. Een fijne combinatie om een avondje te sporten. De sfeer binnen de studio vind ik heel persoonlijk. Docenten kennen je bij naam en zijn oprecht belangstellend en betrokken bij hun deelnemers. Na de les is er tijd voor een kopje thee en een kletspraatje.
Fijne Yoga in een gezellige sfeer en prettige omgeving je lichaam leren kennen en je grenzen te verleggen en ondertussen worden alle spieren aangepakt met een fijne ontspanningsoefening tot slot. Ik volg yoga lessen sinds een jaar of 3 bij Sterrig en vind het geweldig om te zien met hoeveel liefde,passie, kennis en ervaring dit bedrijf gegroeid is. ga zo door!
We hebben een super leuke en interessante opleiding gevolgd bij "sterrig" voor onze opleiding baby-specialist. Sterrig heeft heel veel waardevolle kennis die wij in de praktijk kunnen gebruiken. Een echte aanrader!
Jiska komt 1x per maand bij ons om de peuters een danslesje te geven. Ze gaat aan de hand van een thema samen met de peuters op ontdekking uit. Jiska is rustig en heeft veel geduld met de peuters. Ze laat de peuters in hun eigen , en ziet goed wat een peuter wel en niet nodig heeft op dat moment. Jiska ziet ook alle peuters, ze vergeet er geen 1!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid