facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yin Yang Balance

Yin Yang Balance

Info

Yin Yang Balance, natuurlijke oplossingen voor meer gezondheid en geluk

Geschiedenis

Ludwig Schutte - Teacher

Ludwig Schutte, aanvankelijk opgeleid in commerciële economie (HEAO) en scheepsbouwtechniek, heeft, na zijn expatriate periode in Singapore, een eigen reclame-technisch bedrijf opgezet en gerund voor 13 jaar.
Sinds zijn 6e jaar is hij bezig met oosterse krijgskunsten. Na diagnose van reuma heeft hij zich sedert 1996 in de Taoistische interne energietraining verdiept. In 2015 werd vastgesteld dat er geen meetbare waarden van reuma meer in zijn bloed terug te vinden waren.
Hij houdt zich intensief bezig met de oosterse leer rond de Body & Mind relatie. Hij is zowel westers als oosters opgeleid en gecertificeerd in Hypnotherapie, Neuro Linguïstisch Programmeren, Orthomoleculaire geneeskunde en diverse Oosterse therapieën. Hij heeft zijn studie Toegepaste Osteopatische Manipulaties (2006-2015) voor o.a. de viscera en het bekken afgerond. Studeert sedert 2003 Chinese en Taoistische geneeskunde.

Verder is hij actief als Traditional Chinese Medicine (TCM)-, Qigong- en Massage therapeut ,doceerde Zuid-Amerikaanse dans en geeft les in Tai Chi, Self Defence, Qigong, Yoga (o.a. Taoïstische Yoga), Healing Tao, Meditatie en Oosterse Massage vormen. Naast het doceren aan groepen geeft hij ook personal body en mind coaching sessies.

Hij is de grondlegger van modules zoals (Rol)Stoel Tai Chi Chi Kung, het Mindfulness Based Movement Therapie (MBMT) programma voor Kanker, de serie Helende Liefde Massage voor stellen en de Energetische Therapeut.

Als directeur van YinYang Balance is hij thans actief met het opzetten van een Therapeuten Centrum en een Inloophuis voor kanker.

Adres: van Alphenstraat 2, 2274NA Voorburg
Telefoonnummer: +31610236313
Stad: Voorburg
Route: van Alphenstraat 2
Postcode: 2274NA


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 23:00
Dinsdag: 09:00 - 23:00
Woensdag: 09:00 - 23:00
Donderdag: 09:00 - 23:00
Vrijdag: 09:00 - 23:00
Zaterdag: 09:00 - 23:00
Zondag: 09:00 - 23:00


op zoek naar gerelateerd: Tao in voorburg, Qi Gong Voorburg, Yin Yoga Voorburg, Meditatie Voorburg, Yin Yang Yoga Den Haag, Van Alphenstraat 2 Voorburg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Be Essence: lichaam, ziel en geest in balans Be Essence: lichaam, ziel en geest in balans 1 km Essentie Coaching voor balans tussen denken en voelen, een rustige geest en het ontwi...
Holistic healer louisaperreyn.com Holistic healer louisaperreyn.com 1 km Dit is het duwtje wat ik nodig had. Louisa ik kan je niet genoeg bedanken
KamboMambo KamboMambo 4 km Ik heb het als zeer positief ervaren het ontvangst was gastvrij en ze stelt je op je ...
Become O8 Become O8 5 km Michael really knows and more important, loves what he is doing. Recommend him every ...
Recensies
Al vele jaren volgde ik verschillende lessen en nog altijd behandelingen voor de migraine. Het is een unieke beleving en zeer professioneel en vakkundig op alle vlakken. Zou het zeker aanbevelen als je verder wilt kijken dan Je eigen horizon!
Hele fijne lessen waar ik elke zondag weer naar uit kijk. Gezellige sfeer en een zeer kundige leraar.
Vakkundige en leerzame lessen. Voor iedereen persoonlijke aandacht. Volg de lessen al jaren. Kan het iedereen aanbevelen.
Goed geholpen met diverse behandelingen en oefeningen frozen shoulder en migraine. Dankzij coaching bewuster bezig met balans werk/prive en fysieke gesteldheid door zelfzorgzaamheid.
Fijne, afwisselende, leerzame Qigong lessen in een ontspannen sfeer.
Uitermate opdringerig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid