facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yin at Shape

Yin at Shape

Info

Werken aan het zelfherstellend vermogen van jou lichaam

Adres: Het Want 5, 8802 PV Franeker
Telefoonnummer: 0517 397360
ln.rekenarfepahs@ofni
Stad: Franeker
Route: Het Want 5
Postcode: 8802 PV


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 21:30
Dinsdag: 08:00 - 21:30
Woensdag: 08:00 - 21:30
Donderdag: 08:00 - 21:30
Vrijdag: 08:00 - 21:30
Zaterdag: 08:00 - 13:00
Zondag: 09:00 - 13:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Flora Yoga & Meer Flora Yoga & Meer 1 km Welkom op de bedrijfspagina van Flora Yoga & meer. Kinderyoga voor kinderen van 2 t/m...
Yogaenzo Yogaenzo 2 km Yogaenzo
Recensies
Leuke ontvangst en actief meedenken over iemands situatie en waar je naar toe wilt werken. Ook komen met oplossing die buiten het hokje vallen. Helemaal top.
Goeie sportschool, goede begeleiding en aardig personeel!
Fijne sportschool met veel faciliteiten. Super vriendelijk personeel, ze kennen je gewoon bij naam! Bereid om je te helpen en daar waar nodig bij te sturen!
Sportcentrum voorzien van een breed aanbod sportfaciliteiten èn -activiteiten. Dit voor zowel de jonge als de oudere sporter.
Fijne sportschool, mooie apparaten en zwembad
Het is een goed fitness centrum met goede acomodaties, er is ook mogelijkheid om na het sporten een biertje te doen of wat anders te drinken te halen. Er zijn veel groeplessen die leuk zijn om bij te wonen. Ze doen wel moeilijk over een proefdag/periode. Er is ook een optie voor studenten om goedkoop onbeperkt te sporten.
Een hele goede en professionele organisatie, Ben blij dat ik mij aangemeld heb. Een aanrader met een dikke 10.
Onze dochter zit hier sinds kort op zwemles. Ze vind dit hartstikke leuk. Voor a diploma maximaal 8 kinderen in de lesgroep. Dus veel persoonlijke aandacht voor het kind. Zeker een aanrader.
Fijn personeel, vooral de fitness begeleiders, er is veel aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en voortgang. Het enige nadeel is dat het soms erg druk kan zijn, dit komt door de relatief kleine ruimte.
Top sportschool.alles keurig en netjes. Mooie nieuwe apparaten. Super begeleiding bij sporten. Zwemles voor de kinderen is goed gericht. Word extra extra aandacht aan gedaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid