facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yessika.nl

Yessika.nl

Info

Grafisch ontwerp en vormgeving

Geschiedenis

Vanuit het mooie Vlissingen geef ik vorm aan uw logo, huisstijl, brochure, folder, poster, kaart of uitnodiging, nieuwsbrief, flyer, magazine, tijdschrift, glossy, boek, krant, advertentie, belettering, spandoek, cadeaubon of website.



"Bureau voor grafisch ontwerp en vormgeving in Vlissingen“Mijn naam is Jessica de Jong. Het is mijn passie ondernemers te helpen bij het ontdekken en toepassen van een uitstraling die past bij wie ze zijn en wat ze te bieden hebben.”Ik kan je helpen bij het grafisch ontwerpen of vormgeven van:logo en huisstijl • brochure en folders • posters en flyers • uitnodiging • nieuwsbrief • infographics • magazines en kranten • boeken • advertenties • belettering • websites en social media • ontwerp op maat"
Adres: Hendrick Vroomlaan 37, 4383 TK Vlissingen
Telefoonnummer: 0118707070
Stad: Vlissingen
Route: Hendrick Vroomlaan 37
Postcode: 4383 TK


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 15:00
Dinsdag: 09:30 - 15:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Triple Diamond Designs Triple Diamond Designs 629 meter Leveren hoge kwaliteit voor een lage prijs. Denken mee met eigen ontwerpen en probere...
Lokaal 0 Lokaal 0 1 km Lokaal 0 helpt je met het realiseren van je droom website, het analyseren van je klan...
Pixelstart Pixelstart 1 km Wij zijn Pixelstart. Een internetbureau gespecialiseerd in webdesign, (re)branding en...
SDesigns SDesigns 2 km
Recensies
Knap hoe Jessica al heel snel begreep welke sfeer ik uit wil stralen met het logo voor De Passage Middelburg. Het uiteindelijke resultaat was een schot in de roos. Daarnaast is Jessica gewoon een fijne vrouw, oprecht geïnteresseerd in mensen en goed in haar werk. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een professionele en betrokken grafisch ontwerper.
Ik ben erg blij met de samenwerking met Jessica. Ze heeft aan een half woord genoeg en weet een ontwerp iedere keer weer naar tevredenheid op te maken. Ze weet mijn wensen, ook onuitgesproken, precies goed neer te zetten. Heel blij met deze topper!
Fijn contact. Yessika heeft een mooi logo voor mij gemaakt.
Deze vrouw is heel creatief en is goed thuis in haar vak. Een daadkrachtig persoon die mee kan denken, veel ervaring heeft en vooral ook eigen is. Eerlijkheid en vriendelijkheid staan hoog in het vaandel dus reden te meer om eens aan tafel te gaan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid