facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yerseke Watersportservice

Yerseke Watersportservice

Info

Yerseke Watersportservice is een winterstalling en jachtonderhouds bedrijf in Yerseke aan de Oosterschelde. Alles over ons bedrijf kunt U vinden op onze website www.yersekegroup.nl

Geschiedenis

Winterstalling en jachtonderhoud voor jachten tot 50 ton in Yerseke (Zeeland). Zowel winterberging als zomerstalling binnen (verwarmd, vorstvrij, stofarm) als ook buiten. Voor groot onderhoud zijn meerdere werkplaatsen beschikbaar, ook voor doe het zelf. Ook voor tijdeljike stalling of knippen en scheren kunt U bij ons terecht. Onze complete jachtservice kan het volgende voor U uitvoeren: motoronderhoud, cleanen en waxen, antifouling aanbrengen, boegschroeven, osmosebehandelingen, teakdekrenovaties, gelcoatreparaties, scheepselectra, navigatieapparatuur, scheepstimmerwerk.

Adres: Kreeft 13, 4401 NZ Yerseke
Telefoonnummer: +31 0113-576006
Stad: Yerseke
Route: Kreeft 13
Postcode: 4401 NZ


Openingstijden

Maandag: 00:00 - 23:45
Dinsdag: 00:00 - 23:45
Woensdag: 00:00 - 23:45
Donderdag: 00:00 - 23:45
Vrijdag: 00:00 - 23:45
Zaterdag: 00:00 - 23:45


op zoek naar gerelateerd: Yerseke jachtservice
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Maritiem Service Yerseke Maritiem Service Yerseke 326 meter Mooie plek om de boot even onder handen te nemen.
Recensies
Ik heb een hele nare ervaring met dit bedrijf. Facturen zijn veeeels te hoog. Oude dieselfilter weggegooid tijdens een verzekeringskwestie. Aannamens doen tegen schade experts terwijl men niet zeker is van de oorzaak. Schelden en e-mailberichten verdraaien in E-mails. Twee dieseltanks van 200l samen schoonmaken 1400e, motor na laten kijken met wat slangen en 4 nieuwe verstuivers 2100e, 3 anodes 300e, wat cosmetische schade aantippen op het onderwaterschip 780e. En dan klap op de vuurpijl 90e rekenen voor "advies" en wat kijken door een warmte camera nadat ik bijna 8000e heb moeten betalen...oplichters zijn het. Ook werd ik meermaals bedreigd met een rechtzaak als ik een review zou plaatsen. Ze zijn 1 ster niet eens waard. Update op het antwoord hieronder: Je response op mijn review is ronduit belachelijk, 1 grote leugen. Je ben het hele verhaal aan het verdraaien om er zo goed uit komen. Havenmeesters hebben het fout....andere zeilers zijn fout.....iedereen is fout behalve jij. Je kan het niet verkroppen dat je de ene na de andere fout hebt gemaakt. Accepteer dat je grove fouten hebt gemaakt. Of zal ik de emails openbaar gooien ? Zien we de ware aard van het beestje. En heeeeel zielig om mensen op te trommelen om positieve reviews te plaatsen nadat je van mij als eerste een slechte review hebt gekregen.
Goede winterstalling
Mossel soepee. Druk.
Vertaald door Google Zeer plezierige dagtocht Origineel Promenade d'un jour très agréable
Vertaald door Google Serieus bedrijf, aardige en behulpzame eigenaren. De boot is in goede handen in winterstalling in een hal. Origineel Seriöse Firma, nette und hilfsbereite Inhaber. Das Boot ist im Winterlager in einer Halle gut aufgehoben.
Vertaald door Google Leuke watersportservice Origineel Nice watersportservice
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid