facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yellow Kitchen Catering

Yellow Kitchen Catering

Info

YELLOW KITCHEN verzorgt (h)eerlijke hapjes en gerechten op ieder gewenst evenement, borrel, lunch of bijeenkomst. Ambachtelijk, zeer smakelijk en verantwoord.. Bij YELLOW KITCHEN doen we wat we beloven, met dat beetje extra!



"Originele en persoonlijke cateringservice. Eten is genieten, lekker, gezond en verantwoord uit de Yellow Kitchen. Catering uit Leusden, wij zijn graag van dienst voor grote en kleine gezelschappen. Buffetten, borrelhapjes, 21 diners, lunches of een bijzondere gelegenheid, we zijn van alle markten thuis en houden rekening met uw wensen.Bel of mail gerust."

"Originele en persoonlijke cateringservice. Eten is genieten, lekker, gezond en verantwoord uit de Yellow Kitchen. Catering uit Leusden, wij zijn graag van dienst voor grote en kleine gezelschappen. Buffetten, borrelhapjes, 21 diners, lunches of een bijzondere gelegenheid, we zijn van alle markten thuis en houden rekening met uw wensen.Bel of mail gerust."
Adres: Ardennen 15, 3831 EW Leusden
Telefoonnummer: 06-48074089
Stad: Leusden
Route: Ardennen 15
Postcode: 3831 EW



op zoek naar gerelateerd: Yellow Kitchen menu, Eetwerkcafe Leusden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Keurslager Dennis Timmer Leusden Keurslager Dennis Timmer Leusden 545 meter Haal altijd gehakt. Bakt normaliter snel en goed bruin maar de laatste tijd lijkt er ...
QliChef QliChef 1 km Demian kwam bij ons thuis voor ons 25 jarig huwelijksfeestje, hij heeft alles prima v...
Sodexo Catering Achmea Leusden Sodexo Catering Achmea Leusden 1 km Sodexo Catering verzorgt de bedrijfs lunch binnen Achmea.
Cafe Antares Cafe Antares 2 km Afhaal restaurant Covid regels op de rails. Gekozen voor kleine rijsttafel voor 2 per...
Recensies
Lilian en Maartje hebben een fantastisch culinair gangen diner neergezet voor onze bruiloft. Wij hadden hoge verwachtingen en zij hebben dit enorm overtroffen. Verfijnde smaken en ontzettende lieverds die werkelijk aan elk klein detail denken.
Lilian en haar dochter hebben voor het 25-diner van mijn vriend voor ca 26 pers. een heerlijk mezze-diner gekookt, dat wij thuis nog konden "afmaken" en op tafel zetten. Het was héérlijk en heel eenvoudig af te maken, we hebben veel vragen gekregen over wie zo lekker had gekookt : Contact was makkelijk en relaxed, er wordt goed meegedacht, zou Yellow Kitchen alleen maar aanraden!
Een 'uitje' voor mijn werk geregeld, door Yellow Kitchen lekkere hapjes bezorgd en wij hebben er erg van genoten. Goed verzorgd, mooie schalen, alles volgens afspraak. Fijn geregeld!!
Van 9 t/m 11 september heeft Yellow Kitchen de catering lunch en diner verzorgd terwijl de grote crew alles aan het opbouwen was voor een zeer groot bruiloftsfeest. Wat heeft Yellow Kitchen zijn best gedaan! De verzorging van het eten was zeer goed en smakelijk. Ook waren er veel verschillende drankjes, zoals sapjes, blikjes en water. Aan alles was gedacht zelfs als we even suiker nodig hadden zoals een mars of twix. Ik raad ze echt aan!
Yellow Kitchen heeft ons voorzien van geweldige crew catering tijdens een 4-daagse beurs waarbij we meer dan 2000 bezoekers op onze stand hebben mogen ontvangen.. Vanaf het eerste moment heeft Lilian met ons meegedacht over hoe we onze bezoekers een prettige en smaakvolle ervaring kunnen verzorgen. Dit heeft geleid tot een leuk en gevarieerd menu waarmee we iedereen iets te bieden hadden. Tijdens de beurs hebben we van onze bezoekers ontelbare complimenten gekregen op de presentatie en smaak van het eten. Een mooie bevestiging dat de keuze voor Yellow Kitchen de juiste was. Elk element van de catering was een succes en team Yellow Kitchen heeft hier een top prestatie geleverd. Zeker weten een aanrader!
Afgelopen vrijdag heeft Yellow Kitchen voor de tweede keer een Italiaans buffet voor ons verzorgd. En het was weer fantastisch! Super lekker eten en prachtige presentatie. Onze gasten waren ook allemaal zeer enthousiast. Daarnaast zijn Lilian en Maartje super aardig en behulpzaam!
Lilian heeft bij ons thuis voor 15 personen een perfecte warme lunch verzorgd. We hadden gekozen voor walking ‘diner’. Hiervoor had Lilian zes heerlijke gerechten gemaakt. En natuurlijk zag het er ook erg aantrekkelijk uit. Bovendien is Lilian een uitstekende gastvrouw die charmant alles uit serveert. Van harte aanbevolen!
Een fantastisch walking diner gehad voor mijn verjaardag. 35 personen! Super gegeten en goede producten gebruikt. Verfijnde smaken en veel creativiteit binnen de gerechtjes. Een dikke 10 voor Lilian en Wouter!!
voor de 90 ste verjaardag van oma heeft Yellow kitchen de catering verzorgd voor 25 personen. We waren zeer tevreden over de smakelijk gereserveerde gerechten. Nogmaals bedankt voor de fijne service en communicatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid