facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor YEF-huiswerkbegeleiding

YEF-huiswerkbegeleiding

Info

Welkom bij YEF-Huiswerkbegeleiding. YEF is er voor alle jongeren met LEF. Het is niet makkelijk als het niet zo lekker gaat op school. Wij zijn er voor ied

Geschiedenis

Waarom huiswerkbegeleiding of bijles?

Ouders zijn vaak druk met hun eigen werk.

In veel gezinnen zijn ouders tweeverdieners of alleenstaand. Door het werk van de ouder(s) is er minder tijd om jongeren te begeleiden bij het maken en leren van het huiswerk. Dit kan in gezinnen voor grote spanningen zorgen.
Vaak zijn ouders moe na een lange dag werken en de jongere heeft vaak geen zin om het huiswerk te doen. De sfeer in het gezin wordt hier danig door verpest.

Capaciteit van ouders niet toereikend.

Ook komt het voor dat ouders hun kinderen wel willen begeleiden, maar daar zelf niet de capaciteit voor hebben. Voor deze kinderen geeft professionele huiswerkbegeleiding een mogelijkheid om het maximale uit zichzelf te halen. Met name als ouders laag geschoold zijn kan het helpen bij het huiswerk een hele uitdaging zijn.

Onrust in het gezin.

Soms is extra ondersteuning gewenst omdat het in het gezin even niet zo lekker loopt door bijvoorbeeld echtscheiding, alcohol misbruik, verlies of verwaarlozing. Ouders hebben hun energie hard nodig voor andere belangrijke zaken. Het uitbesteden van de extra ondersteuning bij het schoolwerk geeft ouders rust om te werken aan de eigen problemen. Voor het kind geeft dit de mogelijkheid om in een veilige prikkelarme omgeving geconcentreerd bezig te zijn.

In al deze gevallen, en vele andere situaties, is professionele huiswerkbegeleiding een goede oplossing. Jongeren gaan na school anderhalf uur naar huiswerkbegeleiding waardoor het grootste deel van het huiswerk klaar is. Ook heeft de jongere overzicht over al het huiswerk.

We maken samen een duidelijke planning. Thuis is er dan tijd om te ontspannen en leuke dingen te doen.

Adres: Twijver 68, 1606 BW Venhuizen
Stad: Venhuizen
Route: Twijver 68
Postcode: 1606 BW


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jantine Leeflang - Arabesk Jantine Leeflang - Arabesk 2 km Gebitsverzorging, natuurlijk bekappen, mestonderzoek, grondwerk en bitloos, buitenrit...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid