facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor YAWA

YAWA

Info

Belfast/Berlin Hybrid YAWA are two young Amsterdam based DJs. Playing music across a wide variety of dance music genres, this duo just wants to make you dance.

Adres:
Telefoonnummer: +31615596291
Stad: Osdorp


Recensies
Veel werknemers hebben geen zin en zijn associaal schreeuwen als kinderen tegen elkaar over prive levens, afbak broodjes vaak oud en hard, en de prijzen verschillen met de dag. Enkel bij de sigaretten balie zijn vaak nette werknemers
Op 3 maart 2020 is de winkelinrichting van AH PieterCalandlaan in Amsterdam Osdorp geheel vernieuwd naar de laatste inzichten van Albert Heijn. Veel ruimer, meer open, meer m2, meer van alles. Gezellig winkelen, volop keuze en altijd een vriendelijke glimlach. Dat mag je verwachten bij deze Albert Heijn in Amsterdam. Er zijn vier '43 schermen met een witte omlijsting in het kassapark, bij de entree en bij de roltrap uit de parkeergarage. De schermen integreren mooi en worden goed gezien door vele bezoekers in deze drukke Albert Heijn. Fijne ruime Albert Heijn. De grote parkeerplekken in de parkeergarage zijn pure luxe en je hebt geen last van regen en kou.
Keurige winkel heeft veel. Helaas niet het geen ik nodig had.
Deze keer bedorven quacamole gehaald moest goed zijn tot 26 04 2023 en vandaag is 12 04 2023. Rook zuur en smaakte zuur das toch niet normaal. Hebben ze het van oude bedorven avocados gemaakt? Echt niet normaal. Dure eten kan zo de prullenbak in. Lekket bezig AH. Bedorven garnalen gehaald deze keer. Moesten goed zijn tot morgen wou vandaag koken en ja hoor bedorven enorme stank . Dit was al de derde keer in korte tijd echt niet normaal. Super irritant moest weer naar buiten om andere avondeten halen. Dubbele kosten en veel stress. Normaal gesproken blij met deze winkel, maar vorige week niet ik heb rundvlees gehakt en kippenbout gekocht allebei bedorven. Gehakt moest tot 31 augustus goed zijn en de kip tot 2 september. Er kon iets zijn misgegaan bij de leverancier transport koeling de opslag en de koeling van supermarkt zelf. Van lekker koken thuis kwam niks van terecht al 2 keer allebei producten belanden direct in prullenbak. Alles was bedorven en stonk naar pleuris. Das niet de bedoeling neem ik aan en zeker niet in deze dure tijden.
Fijne winkel je kan makkelijk met de scootmobiel. Jammer dat veel dingen erg hoog staan. Maar het personeel helpt je ze zijn erg vriendelijk.
Brede assortiment, aardige personeel mijn favo boodschappen winkel
Zelfscankassa'a gaan om 09.00 pas open en staat een rij tot aan halverwege de winkel met maar 1 kassa open..
Super mooie winkel met vaak bouns en 35% korting en meer acties AUB
hardwerkende , altijd vriendelijk medewerkers die je graag helpen als je vragen heb .mooi supermarkt overzichtelijk ruime keuze aan producten en geordelijk schappen. je kan er self scannen rolstoeltoegangklijk. service balie aanwezig en parkeergarages aanwezig . ben trouw klant en kom vaak en knoop zo nu dan praatje met ze aan.
Veel te duur t.o.v andere supermarkten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid