facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yara InMedia

Yara InMedia

Info

Filmproducties van mensen met een verhaal. “Everything is a story"

Geschiedenis

Yara InMedia is een jong en ambitieus bureau dat Film-en tekstproducties verzorgt. Van artikelen, documentaires tot bedrijfsfilms. Yara InMedia is een flexibel bedrijf dat in bijna voor elke media uitingen direct kan worden ingezet. Met enthousiasme en een grote ambitie klaart Yara InMedia elke klus.

Adres: Haarlemmerstraatweg 76, 1165 MK Halfweg (Haarlemmerliede en Spaarnwoude)
Telefoonnummer: 06-52 665 889
Stad: Halfweg
Route: Haarlemmerstraatweg 76
Postcode: 1165 MK


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Freemz Freemz 2 km Jong, energiek, innovatief bedrijf; bijzonder is wat ze maken: Freemz.nl
Ninja Marketing Ninja Marketing 2 km Ninja Marketing
Recensies
Fijn hoe Yara echt luistert en doorvraagt. Ik voelde me gezien en gehoord, hierdoor heb ik besloten ook verder met Yara samen te willen werken voor het beeldmateriaal van mijn start up.
Ter ere van het 30-jarig bestaan van het Projectmanagementbureau van de Gemeente Amsterdam wilden we met een documentaire terugblikken. Samen met Yara hebben we uiteindelijk een film gemaakt van bijna een uur. Het is echt een mooie film geworden; zowel de verhaallijn, visuals als de beelden zijn erg geslaagd. De samenwerking met Yara verliep ook heel erg fijn. Zou iedereen een samenwerking met Yara aanraden!
Yara is een enthousiaste dame en een zeer bevlogen film- en documentairemaakster. Ze is nieuwsgierig in anderen en neemt alle tijd voor de mensen waarmee ze werkt om zo een oprecht verhaal te kunnen vertellen met haar werk.
Yara InMedia is een professioneel en creatief bedrijf.
Vertaald door Google We moesten onze nieuwe website lanceren en toen kreeg ik de kans om met Yara te werken aan een zeer belangrijke video voor de homepage van de website. Ik heb genoten van het werken met Yarash - ze is een bundel energie. Ze is creatief, zeer gepassioneerd over haar werk en een perfectionist. Ik kijk ernaar uit om weer met haar samen te werken en ik kan Yara ten zeerste aanbevelen voor videoprojecten. Origineel We had to launch our new website and that's when I got an opportunity to work with Yara on a very important video for the website homepage. I enjoyed working with Yara- she is a bundle of energy. She is creative, extremely passionate about her work and a perfectionist. I look forward to working with her again and I highly recommend Yara for video projects.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid