facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yara Benelux

Yara Benelux

Info

In een tijd waarin de wereldbevolking, de vraag naar voedsel en de druk op het milieu toeneemt, voorziet Yara boeren van kennis, producten en oplossingen die hen helpen hun gewassen zo efficiënt, winstgevend, en duurzaam mogelijk te produceren.

Geschiedenis

Yara is wereldwijd een toonaangevende leverancier van minerale meststoffen, gewasvoedingsprogramma’s en technologieën die gewasopbrengsten- en kwaliteit verhogen en tegelijkertijd negatieve milieueffecten van landbouw verlagen.



"In Vlaardingen produceert Yara hoge kwaliteit volledig wateroplosbare meststoffen, potgrondmeststoffen alsmede een pakket vloeibare meststoffen met fertigatie als meest voorname toepassing. Yara’s commerciële teams voor meststoffen alsmede industriële producten zijn ook in Vlaardingen gehuisvest.De locatie is gelegen aan de rand van de grootste glastuinbouwgebieden in Nederland en is gelegen direct aan de rivier de Nieuwe Waterweg, met een netwerk aan kanalen en rivieren richting de binnenlanden van Europa. Het heeft een centrale ligging in het Rotterdamse havengebied, Europa’s grootste containerhaven, en is derhalve een uitstekende locatie om ook de rest van de wereld te bedienen."
Adres: Zevenmanshaven Oost 67, 3133 CA Vlaardingen
Telefoonnummer: +31 (0)10 4452000
Stad: Vlaardingen
Route: Zevenmanshaven Oost 67
Postcode: 3133 CA



op zoek naar gerelateerd: Yara Vlaardingen bv, Yara Sluiskil, Yara nieuws, Yara Vlaardingen contact, Yara kunstmest, Yara International, Yara Nederland, Yara vacatures
Recensies
Veiligheid staat hoog in het vaandel.
Aardige en behulpzame mensen werken hier ,top
Vertaald door Google Leuke vrouw op kantoor. Koffie, WC. In alle talen, instructies voor lossen en snel lossen. Origineel Приятная женщина в бюро. Кофе, туалет. На всех языках инструкция выгрузки и быстрая выгрузка.
Vertaald door Google Zeer vriendelijke medewerkers beveiliging, kantoor en degenen die u in rekening brengen. Origineel Angajați foarte amabili securitate, birou cât și cei care te încarcă.
Vertaald door Google vriendelijk personeel en ze hebben me snel uitgeladen Origineel kind staff and they unloaded me quickly
Vertaald door Google Zeer vriendelijk personeel, snel gelost. Er is een toilet en een koffiezetapparaat. Origineel Очень вежливый персонал, выгрузили быстро. Есть туалет и кофемашина.
Vertaald door Google Alles was goed, ze boden instructies in het Pools, Russisch over veiligheid, koffie, toilet alles, alsjeblieft, een kaart om uit te laden! Origineel Всё было гуд,предложили инструкции на польском,русском по ТБ ,кофе, туалет всё плиз, карту доезда до разгрузки!!!
Vertaald door Google Racisten en ongevoelig. Ze gaven me een oprit en toen haalden ze me van de oprit om een ​​Nederlander binnen te laten. Ik gaf een ster omdat het geen minpuntje kan zijn. Whoo.... Origineel Rasisti si nesimtiti. Mi au dat rampă după care m au scos din rampă să bage un olandez. Am dat o stea ptr ca nu se poate cu minus. Huuuu....
Vertaald door Google Alleen racisten werken hier zonder de taal te kennen, ze lossen niet en willen niet helpen. Als je de taal niet kent, gooien ze je documenten terug en schoppen ze je eruit. Origineel Тут работают одни расисты без знания языка не выгружают и помочь не хотят. Не знаешь язык тебе выкидывают обратно документы и выгоняют.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid