facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yankee Doodle

Adres: Borgstee 9 , Assen 9403 TS, NL
Telefoonnummer: 0592 347 256
Stad: Assen
Route: Borgstee 9
Postcode: 9403 TS



op zoek naar gerelateerd: Yankee Doodle vestigingen, Yankee Doodle Emmen, Yankee Doodle prijzen, Yankee Doodle Groningen, Yankee Doodle Drachten, Yankee Doodle Emmen menu, Parkeren Yankee Doodle Emmen, Yankee Doodle Hoogkerk
Recensies
Leuke plek om all-you-can-eat op zijn Amerikaans te beleven. Sommige gerechten zijn wat fors. De keuze is reuze. Van diverse burgers, tot pizza en steaks. Makkelijk te bestellen via tablet. En er loopt genoeg personeel om je vragen te kunnen beantwoorden. Doordat er kunstplanten aan het plafond hangen, is de akoestiek voor zo'n grote locatie prima te doen. En dat mogen meer restaurants doen.
Volgens mij hanteren ze sinds het corona tijdperk het “ipad principe”, maar ik kan ernaast zitten. Vond het oude concept waarbij je nog wat beweging krijgt en ziet hoe je steak gegrilled wordt nét iets gezelliger. Kwaliteit en keuze is niks mis mee. Kinderen komen er graag en te vaak, daarom deze week weer gewoon “genieton”. Ruim parkeren voor de deur, dus na het eten rollend naar je auto. Gezellig familierestaurant!
Erg lekker gegeten bij Yankee Doodle, we kwamen terloops op de gedachte om hier te eten.. De laatste keer dat ik hier geweest ben moet meer dan 15 jaar geleden zijn geweest. Het restaurant herkende ik nog, maar het concept is in mijn ogen in zeer positieve zin veranderd. De sfeer was er goed en het personeel zeer vriendelijk. Het eten was ook van goede kwaliteit, erg lekker! Al met al een leuke trip down memory lane gemaakt! Kindvriendelijkheid: Het restaurant is goed ingericht voor kinderen, er is een apart gedeelte en genoeg te beleven. Personeel is ook goed met kinderen. Parkeren: Parkeerplaats voor de deur met ruim plek. Erg makkelijk.
Jaren geleden een aantal keer geweest. Toen was het een prima buffet. Maar sinds Corona werken ze dus blijkbaar met een tablet systeem. Dit vind ik niet werken bij dit restaurant. Daarnaast neemt het personeel amper vieze borden etc mee. Op een gegeven moment had ik meerdere borden naast me staan. Terwijl je maar 2 dingen tegelijkertijd p.p. kan bestellen. Daarnaast zijn drinken en desserts niet meer inbegrepen. Eten was wel prima.
Vandaag voor het eerst naar dit reastaurant geweest. Alles is zo super goed geregeld. Goede uitleg, snele bediening als je je eten hebt uitgezocht. De bediening is vlot en super vriendelijk. Allemaal even vrolijk. En wij hadden onze zoon mee.. die had wel wat besteld maar weinig van gegeten. Nou het mocht gewoon mee naar huis.. super blij mee! Dikke pluspunt ook. Het eten is ook gewoon zooo lekker. Precies goed gegaard. Dit is een bedrijf die weet hoe het moet. Echt goed personeel is ver te zoeken maar dat is niet nodig bij Yankee Doodle Assen.. zeker als je kids hebt is dit the place to be. Kindvriendelijkheid: Speciale bovenverdieping voor de kinderen Parkeren: Voldoende parkeer plaats Rolstoeltoegankelijkheid: Naar mijn mening is dit goed te doen.
Leuk aangeklede all-you-can-eat met speelzolder voor de kinderen. Helaas geen “nanny” gezien ook stond er geen film aan in het filmzaaltje, dat hadden we toch wel verwacht op een weekenddag. Eten was gevarieerd en goed, werd ook zeer snel uitgeserveerde. De prijs is aan de hoge kant, drankjes zijn prijzig en desserts zijn allemaal exclusief. Helaas was de melkopschuimer kapot waardoor we geen cappuccino of latte konden bestellen. Leuk voor een keertje maar we komen er niet meer terug.
Prima eten! Leuk ingericht, zeker voor kinderen. Personeel is super vriendelijk. Zeker wel een aanrader.Eten: 4/5
Lekker eten en een leuk idee om met een was knijper te kiezen wat je wilt eten zodat je meer aan de tafel zit met. Het is alleen een beetje warm daar. Als het aan mij light zouden ze iets van een Arco moeten neerzetten.
Een goed restaurant met voor het gehele gezin een bijzonder grote keus aan activiteiten en smakelijk keuzes voor jong en oud. Een ontspannen jaren 50/60 sfeer. Ondanks de drukte gaf dat dankzij de goede akoestiek geen problemen in de onderlinge gesprekken. Vriendelijk en voldoende personeel. Helaas was de communicatie naar aanleiding van een klacht met betrekking tot het gebruik van de escape-rooms vanuit Yankee Doodle teleurstellend en is deze zeker voor verbetering vatbaar. De afgesproken tijden werden ruim overschreden en de informatie daarover was gebrekkig dan wel zonder navraag afwezig. De groep bestaande uit 29 personen, komend vanuit alle windstreken van Nederland, waaronder kleine kinderen, kon pas met een zeer ruime vertraging, laat in de avond, naar huis. Hierin zijn voor Yankee Doodle zeker verbeterpunten te scoren.
Sinds vroeger hier vandaag weer een keertje geweest. Het is niet veel veranderd kwa aankleding, wel gaat nu alles via een tab eten bestellen en drinken. Nadeel is dat je elke keer 10 min moet wachten en dat is best lang. Vlees gerechten waren vaak koud.Eten: 4/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid