facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yankee Doodle Drachten

Yankee Doodle Drachten

Info

De Facebookpagina van het Amerikaanse familierestaurant, Yankee Doodle in Drachten

Geschiedenis

Yankee Doodle is een Amerikaans buffetrestaurant waar uit eten gaan ineens een belevenis wordt voor de hele familie.

Onze buffetten zijn zeer uitgebreid en bieden voor ieder wat wils. U mag zo vaak naar het buffet gaan als u wilt. Onze koks grillen graag een stukje vlees, vis of vegetarische gerechten voor u.

Ook voor kinderen is Yankee Doodle Drachten ideaal. De kinderen kunnen opscheppen uit het kinderbuffet maar mogen natuurlijk ook van de andere gerechten smullen. Zijn ze uitgegeten? Dan kunnen ze lekker spelen in ons piratenschip, daar heb je geen kind aan ze.

www.yankeedoodledrachten.nl

Adres: Doctor Martin Luther Kingsingel 66, 9203JC Drachten
Telefoonnummer: 0512544865
Stad: Drachten
Route: Doctor Martin Luther Kingsingel 66
Postcode: 9203JC



op zoek naar gerelateerd: yankee doodle drachten prijzen, yankee doodle groningen, yankee doodle drachten openingstijden, yankee doodle korting, yankee doodle drachten menu, yankee doodle drachten reserveren, menukaart yankee doodle drachten, yankee doodle menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Yankee Doodle Drachten Yankee Doodle Drachten 5 meter Leuke plaats voor met familie en de Kids.
McDonald's McDonald's 2 km Welkom de Facebookpagina van McDonald’s Drachten De Haven. Hier vind je alle basisinf...
McDonald's McDonald's 2 km Welkom de Facebookpagina van McDonald’s Drachten AzevenZuid. Hier vind je alle basisi...
Recensies
Mijn eerste ervaring met dit restaurant was zeker geen suc6..na de donkere trappen naar bovenDie erg smerig oogden kwamen we in een donker hol..werden we met 6 personen aan een tafel gezet die veel te laag was. Ik ben 1.58 en kan me echt niet voorstellen dat niemand hier eerder over geklaagd heeft. Het eten in de bakken was droog!.. de soep Die niet vegetarisch was zat geen stukje vlees in. Het vlees van de plaat was niet gaar. Het enige wat goed was, was het dessert buffet. wij hebben dit ook aangegeven bij betalen waar weinig tot geen reaktie op werd gegeven. Wij stonden binnen een uur buiten, 175,- armer en een nare na smaak van dit restaurant
Leuke plaats voor met familie en de Kids.
Vandaag geweest te eten, het was een keer en nooit weer! Bij binnenkomst werd je netjes ontvangen door een meneer die je naar de tafel bracht en het concept uitlegde. Daarna kon "het feest" beginnen. Voor het bedrag €25,95 wat je neertikt had ik meer verwacht. Het buffet is aan de kleine kant. Verder is het vlees wat je voorgeschoteld krijgt het goedkoopste van het goedkoopste en dat proef je. Het "eten" van de grill druipt in het vet en is smakeloos. Verder lag er bacon onder een koelplaat, dit wilde je je ergste vijand niet voorschotelen want het lag er zo lang onder dat het er niet meer eetbaar uitzag. De desserts horen volgens de norm van de NVWA onder de temperatuur van 7 graden te zijn, dat waren de desserts chocolademousse, donuts, gebak enz. hier absoluut niet, ze waren warm en dit veroorzaakt een gevaar! Dit "restaurant" is een aanrader als je graag je geld weggooit. Kortom mensen bespaar de moeite en bezoek Yankee Doodle niet, je krijgt er spijt van!
Gastvrij, leuk voor de kinderen heerlijk eten.
Prima gril en bakplaat gerechten, veel keus van het buffet.
Leuk all in restaurant, met in het weekend veel vertier voor de kids. Onlangs de drukte werd het lopend buffet prima bijgehouden. Vriendelijke bediening, ondanks dat wij met 2 gezinnen met 7 kids waren een relaxte avond gehad
Vriendelijk personeel, gezellige sfeer en het eten was prima! Vooral voor de kinderen ideaal. Die konden gewoon rondlopen en zich vermaken in de piratenboot. Sinds de verbouwing 2 jaar geleden is het een stuk ruimer qua gevoel. Wij hebben ons uistekend vermaakt, en dankzij de kortingsbon die gewoon geaccepteerd werd waren we met €52 niet duur uit met zijn vieren. Wij gaan er zeker weer heen.
Eten prima, veel keuze, kinderen kunnen lekker rond lopen. Min punt de bediening is naar mijn mening te jong, waardoor het niet klantvriendelijk over komt. En in speelhoek is bijna niks meer, eerder een Xbox of zoiets nu niet meer. En op zaterdag avond is er altijd iemand voor de kinderen maar die ging weg op het moment dat onze kinderen klaar waren met eten.
Het vlees van de grill is prima, buffet vind ik altijd wat tegen vallen. Qua desserts mag er ook wel wat meer keus komen, softijs is wel lekker maar van een restaurant verwacht ik meer. Personeel achter de grill is altijd aardig. Bedieningspersoneel daarentegen wat minder.
Leuk om het kleine kinderen te gaan eten. Aanbod buffet kan beter. Vlees wordt per stukje voor je klaar gemaakt en moet je op wachten. Veel speel lawaai van kinderen maar dat is logisch.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid