facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yang Yang Sushi

Yang Yang Sushi

Info

Sushi bestellen bij Restaurant Yang Yang Sushi in Eindhoven.

Adres: Wijnpeerstraat 19, 5632ME Eindhoven
Telefoonnummer: 040-7600068
Stad: Eindhoven
Route: Wijnpeerstraat 19
Postcode: 5632ME


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 21:00
Dinsdag: 12:00 - 21:00
Woensdag: 12:00 - 21:00
Donderdag: 12:00 - 21:00
Vrijdag: 12:00 - 21:00
Zaterdag: 12:00 - 21:00
Zondag: 14:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Nagoya Eindhoven, Sushi aanbieding Eindhoven, Messi Sushi Eindhoven, Fuso Eindhoven, Thuisbezorgd Yang Yang, Sushi Nuenen, I Love Sushi Eindhoven, Sushi Eindhoven bestellen
Recensies
Het is heerlijke vers gemaakte sushi, altijd weer een feestje om samen met vrienden lekker te genieten. Rechtstreeks bellen en zelf afhalen of laten bezorgen of via thuisbezorgd.nl behoord tot de mogelijkheden
Gewoon goede sushi voor een normale prijs, niet zo fancy als sommige andere maar wel de kwaliteit gewoon prima in orde. Ik bestel hier regelmatig.
Zeer goede kwaliteit sushi lekker vers en voor een goede prijs. Wij hebben het thuis laten bezorgen en ze waren zeer op tijd zelfs 10 minuten te vroeg.
Altijd heerlijke sushi! Bezorging is altijd mega snel.
Goede sushi met supersnelle service!Eten: 5/5
Bezorging was een half uur te laat. Wakame hadden we extra bijbesteld voor 3 euro en kregen een mini bakje waar ongeveer een eetlepel wakame in zat. De sushi smaakte niet vers. Alleen de gefrituurde sushi was lekker Nooit meer voor ons.
Als je een week aan de flinke diarree wilt zitten mag je hier zeker bestellen, bestellen een kapsalon doner en krijgen gehakt met friet waar je iemand ze kop mee in ken slaan.
Ik vond de sushi helemaal niet duur voor de prijs. Met z'n tweeën hebben we actiebox A gegeten en dat was meer dan genoeg. De sushi was erg lekker en de bezorging was zelfs eerder dan verwacht dus ik was erg blij. Alleen de zakjes sojasaus waren geen succes om open te krijgen zonder te knoeien hahaha.
Een half uur na afgesproken tijd buiten gewacht op bestelling. Plotseling transactiekosten op prijs??? Slecht afgewerkte sushi. Normaal is de smaak beter. Hopelijk eenmalige slechte dag. We hadden al jaren betere ervaring. Nu teleurgesteld.
Lekkere sushi, niet de beste die ik ooit gehad heb, maar wel vers en goed geprijsd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid