facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yang Massage

Yang Massage

Info

Ontspanningsmassage, Sportmassage, Cuppingmassage, Voetreflexmassage, Hotstonemassage en Stoelmassage.
30min 27,50€
45min 40€
60min 50€
75min 60€
90min 70€

Geschiedenis

Yang Massage biedt diverse Wellnessmassages en sportmassage. Tevens doen wij stoelmassages bij bedrijven. Vraag ook eens naar de Ladies Night, leuke manier van een avondje uit!!!



"Ik zorg voor ontspanning van lichaam en geest. Soorten massages: cupping-, lomi lomi-, ontspannings-, sport-, voetreflex- & zwangerschapsmassage."
Adres: Ranonkelstraat 77, 2223 XK Katwijk, Zuid-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 0622502315
Stad: Katwijk
Route: Ranonkelstraat 77
Postcode: 2223 XK


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 11:00 - 17:00

Recensies
Na een massage van Mireille voel je je zo goed als nieuw. Het is niet alleen ontspannend maar ook de spanning rondom m'n schouderbladen blijft weg.
Net weer terug van een heerlijke massage! Kijk er altijd erg naar uit! Even een uur helemaal ontspannen dankzij Mireille. Zeker een aanrader om eens een afspraak te maken!
ontspanningsmassage van 60 minuten gekozen ivm spanning in mijn onderrug. het was heerlijk ontspannend en voelde professioneel en bedreven aan, dit zou ik veel vaker moeten doen. ik ben op bezoek gegaan, maar ze kan ook bij je thuis komen. de massageruimte is klein, maar licht en rustig met een zacht muziekje op de achtergrond. gratis parkeren voor de deur.
Het is altijd heerlijk om een massage van Mireille te krijgen. Zij biedt allerlei massages aan. Je bent even helemaal weg uit de waan van de dag. Echt een aanrader voor iedereen.
Een heerlijke ontspannen massage gekregen. Lekker een uurtje helemaa ontspannen. Direct weer een afspraak gemaakt en in goed overleg besloten welke delen dan gemasseerd gaan worden. Aanrader!!
Heerlijke masages. Ik heb vaak last van mijn rug/schouders. Na een masage voelt alles weer als ‘nieuw’. Een aanrader!
Fijne omgeving en goede afspraken i.s.m de klant! Zeker een aanrader!
Uitstekende massage! Goede aandacht voor de klacht.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid