facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor YanaRa Coaching

YanaRa Coaching

Info

Coaching voor jong en oud.
Hsp
Stressgerelateerde klachten
Rouw en verlies
Systemisch werk (o.a. familieopstellingen)
Zingeving
EMDR



"Als gediplomeerd kindercoach, professioneel coach en systemisch coach help ik iedereen vanaf 21 jaar die hulp kan gebruiken bij o.a.: omgaan met hoogsensitiviteit, stress-gerelateerde klachten, burn- out, angsten en onzekerheden, gevoel van vastzitten, traumaverwerking.Op een bezielde, diepgaande en tegelijkertijd nuchtere en praktische manier begeleid ik jou in jouw persoonlijke en spirituele ontwikkeling:- Van stress naar balans- Van strijden naar rust- Van angst naar ontspanning- Van onzekerheid naar zelfvertrouwen- Van burn- out naar bezieling- Van hoogsensitiviteit als klacht naar kracht.Je bent van harte welkom bij mij in de praktijk. Sessies kunnen ook online of bij jou thuis."
Adres: Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0610041522
Stad: Hellevoetsluis


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
0181Training 0181Training 1 km 0181training is heel fijn om bij te trainen, ze hebben verschillende lessen en vooral...
Europese VeiligheidsDienst - EVD Europese VeiligheidsDienst - EVD 2 km Beveiligingswerkzaamheden met politie / bewakingshonden & speurhonden die normaal nie...
Impossible Is Nothing Impossible Is Nothing 2 km Personal training en small group training in Hellevoetsluis en omgeving.
Coaching en counsellingpraktijk Human in Balanze. Coaching en counsellingpraktijk Human in Bal... 2 km De praktijk voor psychosociale hulpverlening bij stress, burn-out, relatieproblemen. ...
Recensies
Ik vind je een leuk mens! Je speelt in op de vragen en interesses van je cursisten op wat dat moment speelde. Je bent enorm bevlogen en enthousiast , maar ook voor het overbrengen en delen van je enorme bak aan kennis. Ik voelde de passie die je uitstraalt.” “Het materiaal en de Zoom momenten waren echt interessant, absoluut een toegevoegde. Door te delen en bespreken kwamen we vaak op hele mooie gesprekken. Dank je wel voor alle mooie wijze woorden en lessen waarin ik heb mogen groeien
Ik heb meegedaan met “the inner hero tour”. Ook met andere meditaties Zoizo is Ivonne een heel liefdevol persoon. Haar energie is al geweldig. En de ervaring bij “the inner hero tour” was ook heel bijzonder. En er is bij mij zeker n paar deurtjes open gegaan. Zou t iedereen aanraden.
Ik ben bij Yvonne geweest voor een opstelling. Ze heeft mij met heel veel geduld en aandacht geholpen met het achterhalen van de dieperliggende oorzaken achter mijn klachten. Het is een bijzondere ervaring, die mij zeker veel gebracht heeft. Yvonne, bedankt!
Yvonne begeleidt op een natuurlijke, laagdrempelige, manier haar sessies. In transparantie, met kennis uit verschillende invalshoeken, kan ze uitleggen, toelichten & beantwoorden, gebruik makend van leuke bruikbare metaforen. Ook staat ze open voor ieders perspectief, je voelt je gezien en gehoord. Zonder poespas of zweverigheid ga je op trancereis onder begeleiding van haar trom en stem. Yvonne heeft een fijne combinatie van spiritualiteit en nuchterheid. Dank Yvonne!
Heb de chakra training gedaan bij yvonne en deze is super waardevol. Het brengt je dichter bij jezelf, geeft je rust. Super duidelijke uitleg, waar je mee aan de slag kunt en als je vragen hebt dan mag je haar altijd mailen. Het is een training waar je heel veel aan hebt, een echte aanrader.
Super bezondere ervaring gehad tijdens een familieopstelling bij Yanara coaching. Heeft me zeker nieuwe inzichten gegeven!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid