facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yalla Yalla Foodbar

Yalla Yalla Foodbar

Info

Gezellig en toegankelijke gelegenheid waar de lekkerste smaken uit het Midden-Oosten met een Nederlandse twist, vers en ambachtelijk worden voorbereid.

Geschiedenis

Yalla Yalla Foodbar in hartje ‘s-Hertogenbosch is een kleinschalig en gastvrij restaurant waar de lekkerste smaken uit het Midden-Oosten vers en ambachtelijk worden bereid met een eigen Nederlandse twist.

Adres:
Telefoonnummer: 0737508872
Stad: 's-Hertogenbosch


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 23:00
Dinsdag: 17:00 - 23:00
Woensdag: 17:00 - 23:00
Donderdag: 17:00 - 23:00
Vrijdag: 17:00 - 23:00
Zaterdag: 12:00 - 15:30


op zoek naar gerelateerd: Yalla Yalla menu, Yalla yalla betekenis, Yalla Yalla Arabisch, Yalla Yalla Amsterdam, Yalla Yalla thuisbezorgd, Yalla Yalla Antwerpen, Yalla yalla feest, Yalla shoot
Recensies
Super restaurant! We kregen van alles voorgeschoteld en het was allemaal even lekker. Ik vind het gezelliger om op deze manier met shared dining uit eten te gaan dan traditioneel. Service ook top!!
Lekker en leuk concept. Je krijgt veel verschillende soorten gerechten. Dining to share zorgt altijd voor meer interactie en gezelligheid tijdens het eten. Alle gerechten waren lekker en hadden een eigen signatuur waardoor je echt veel kan /mag proeven. Goed restaurant en hele aardige bediening.
Heerlijk gezond gegeten, verse producten en de eigenaresse is zeer klantvriendelijk. Gezellig in het contact en ook nog een kookboek met heerlijke recepten kunnen scoren. De smaken van de gerechten zijn echt geweldig, aanrader dit restaurant.
Super gezellige avond gehad met heerlijk eten! Het personeel was super gastvrij en enthousiast. Ook heel leuk om met een groep heen te gaan.
Erg hartelijke ontvangst en smakelijke arabische gerechten. De hygiëne laat echter de wensen over zelf enkele dagen onwel geweest.
Wat een eerlijk en heerlijk eten. Alles vers en zelf gemaakt. Op een heerlijk plekje buiten gegeten. Lief personeel.
Een geweldige avond gehad. Zowel qua eten als qua sfeer!!
Heerlijk gegeten. Prima kwaliteit prijs verhouding. Onwijs vriendelijk personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid