facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yakitori grills by Stokesbbq

Yakitori grills by Stokesbbq

Info

This heavy duty build grill is one that lasts for generations, it's easy to clean and will have different types of upgrades available in the near future so you can apply more ways to grill your food.

Geschiedenis

Yakitori custom build grill

Adres: Kuiperstraat 66, 7201HK Zutphen
Telefoonnummer: 0643825677
Stad: Zutphen
Route: Kuiperstraat 66
Postcode: 7201HK



op zoek naar gerelateerd: Stokes BBQ, BBQ Master inhuren, Yakitori grill kopen, BBQ cateraar Twente, American BBQ Nederland, BBQ trailer, Barbecue Zeewolde, Vulcan bbq
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Boco Keukens Boco Keukens 102 km Een goede en snelle service door deskundig personeel. Ben heel tevreden.
Recensies
Eten is prima alhoewel de prijs/kwaliteit verhouding naar mijn gevoel niet helemaal klopt. Ik zou graag, gezien de beperkte aantal gerechten per ronde, twee stuks sushi per bestelling willen zien ipv een enkele stuk. Service is prima, sfeer is wat minder al je met zijn tweeën bent want dan zit je wel erg dichtbij de eerstvolgende tafeltje. Met een groep heb je wat meer privacy. Parkeergelegenheid is op de Vrijdag vrijwel nihil en erg duur met de stadstarieven.
Veel te vol, veel te rumoerig, paar keer geweest en elke keer geef je het nog een kans…maar dit was echt de laatste keer!! Elke ronde zowat 30-45 min op de gerechtjes gewacht als ze al kwamen, vlees veel te doorbakken, drinken kwam een keer na 20 min. Je mag er 3 gerechtjes per kwartier bestellen, maar als je er 6 krijgt in een uur is het veel! Daarbij nog Heel de avond en nacht last gehad van de maag.. Dit is echt die 35,50 zonder drinken niet waard en wij komen er ook niet meer weer!
Wij hebben heerlijk gegeten, zowel de sushi als het gegrilde vlees waren lekker. Onze kinderen 16 en 18 vonden het lekker, maar niet alles. Je kunt ook patat bestellen overigens en salades. Via een tablet bestel je de maaltijden, 4 per persoon per keer. Wij hebben 5 rondes besteld en deden daar ca. 1,5 uur over. Leuke en vlotte bediening. Kosten € 134,00 voor 4 personen. Drinken vonden wij vrij duur. € 3,70 voor een 0,0 biertje. Daarom 1 ster minder.
1e keer er gegeten! Hele prettige relexte sfeer, vriendelijke bediening en uitleg! Parkeren: Na 5 uur gratis parkeren! Speciale dieetwensen: Paprika allergie! Perfect rekening mee gehouden!
Heerlijk gegeten zoals altijd. Snelle service van het eten. Enige nadeel was dat we na de wisseling van werknemers +- half 8 van 5 minuten wachttijd naar 30 gingen. Toetje na 45 minuten wachten opgegeven, zijn toen gaan betalen. Duurde ons te lang.Eten: 5/5
Lekker hoor, alleen all you can eat concept is voor de meeste mensen aan mijn tafeltje niet zonder meer geschikt: je gaat vaak net iets te lang door. Fijn dat er een groot vegetarisch aanbod is!Eten: 4/5
We waren met een groep van 10. Heerlijk gegeten en vriendelijk personeel. Het ging nog wel eens mis met bestellen we hadden 2 tablets je moest goed in de gaten houden dat hij bij de goede kant tafel bleef. De sushi was was heerlijk vooral die met garnalen en wasabi. Ook de eend was heerlijk, de chocolade mousse viel tegen koud en een hele rare structuur ook de gefrituurde garnalen vielen tegen ze waren slap terwijl ze lekker knapperig horen te zijn. De gefrituurde kip en inktvis ringen waren wel heerlijk en knapperig. Wat sommige personen aan tafel erg jammer vonden dat je de toetjes niet tussen door mocht bestelen en ook niet via de tablet. Is ook wel handig om te weten als je met kinderen er heen gaat. De mango mousse met kokos was heerlijk. Ook de droge witte wijn was lekker. We hebben genoten!!!
Heel wat anders geworden het oude Postkantoor. Bij binnenkomst vriendelijke ontvangst en snel aan tafel. Gelijk wat hapjes gebracht. We kregen per tafel 1 tablet om te bestellen. Steeds 3 hapjes max. Was wel even wennen. Je moet pas op bestelling drukken als iedereen wat ingevoerd heeft. Prima gegeten. En 2.5 uur is lang genoeg.
Leuke en gezellig restaurant met lekker eten. Het leek wat te druk want in de loop van de avond nam de kwaliteit van het eten iets af. Toetjes zijn flink verbeterd en lekker! Puntje van aandacht; muziekstijl is niet echt passend bij een gezellig avondje eten. Soort van walvisgeluiden bij mediterende muziek. Deed me denken aan de cd's die vroeger in de wereldwinkel lagen.
Wij komen hier al een aantal jaar omdat de sushi van een prima en vooral super verse kwaliteit is. Daarnaast is de locatie ondanks de hoogte, het is het oude postkantoor, sfeervol. De bediening is keurig en de eigenares is een goede gastvrouw die je altijd even laat blijken dat je welkom bent. Vegetarische menuopties: Staan meerdere gerechten op de kaart van verfijnde kwaliteit. Parkeren: Restaurant ligt aan de rand van het centrum waar betaald parkeren en parkeren voor vergunninghouders is. Met name koopavonden en weekend is het er druk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid