facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yagra jachtservice

Yagra jachtservice

Info

Stalling, refit & onderhoud aan uw schip.

Adres: stationsplein 9, 3224at Hellevoetsluis
Telefoonnummer: 0181314748
Stad: Hellevoetsluis
Route: stationsplein 9
Postcode: 3224at


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 17:00
Dinsdag: 08:00 - 17:00
Woensdag: 08:00 - 17:00
Donderdag: 08:00 - 17:00
Vrijdag: 08:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Stalling Hellevoetsluis, Jachtwerf
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Daisy's Dreamboats Daisy's Dreamboats 377 meter Hele vriendelijke verkoper! Snelle levering en goede service. Wij zijn heel blij en ...
Recensies
Weinig, of eigenlijk geen enkele werf wilde onze Farr 72 hellingen en/of op de wal hebben. Bij toeval kwamen wij bij Yagra terecht. Deze wilden ons schip best hellingen en stallen. De hellingbaan is 6 meter breed en wij zijn 5,80 meter breed dus ik had er een hard hoofd in of het ging lukken. Echter geen enkel probleem, rustig en beheerst werd de boot uit het water getild en probleemloos op de speciaal gemaakte bok geplaatst. Tijdens de harde februari stormen stond de boot als een huis en er is helemaal niets kapot gegaan. Niets dan lof voor Kayo en Wiebe. Eén klein puntje: op het werfbord met de regelementen staat dat je boot "verzekert" moet zijn, wij hebben hem maar verzekerd..:-
Vorig jaar augustus hier gekomen voor een refit van deze oude ior racer. Het had veel voeten in de aarde om de boot welke al ruim 15 jaar in het water had gelegen weer op orde te krijgen. Met de hulp van Wiebe, Caio en Alex is dit gelukt. Na hun werkzaamheden waren er nog een aantal zaken die nog niet helemaal naar wens waren. Deze zijn netjes onder garantie opgelost. Klasse.
Eigenaren komen vriendelijk over en doen veel beloftes maar komen deze vervolgens consistent niet na. De werkzaamheden die wij hebben laten doen werden 5 maanden na beloofde datum, ver in het zeilseizoen pas begonnen, matig uitgevoerd niet eens de moeite genomen om kit netjes af te strijken en er werd vervolgens een belachelijk hoge prijs voor gevraagd. Eigenaren waren niet transparant en weigerden met ons samen te werken / te overleggen over werkzaamheden. Als klant word je totaal niet serieus genomen. Eigenaren spreken zichzelf continu tegen en zijn ook niet vies van een leugentje. Alles gaat langzaam behalve de factuur schrijven. Al met al geen betrouwbare mensen. Ik kom in ieder geval niet meer terug en zal iedereen aanraden ergens anders heen te gaan.
Van half november 2019 tot begin april 2020 mijn Colin Archer gestald in de nieuwe loods van Yagra. De hele periode kunnen werken ondanks dat de verlichting in de loods matig is. Geen gezeur over stroomkosten en correcte afhandeling van vragen of klachten. Eigenaar goed bereikbaar en personeel vakkundig. Ruime parkeermogelijkheden en terrein/loods goed afgesloten. Aanrader voor jachtonderhoud.
Bijzonder slechte werf. Leveren jarenlang veel later op dan beloofd, waardoor het halve zeilseizoen al voorbij was. De ramen van de boot zijn hier vervangen maar hebben altijd gelekt. Slordige afwerking en afgelopen jaar ook nog verkeerde antifouling waardoor de boot enorme aangroei had en niet vooruit te branden was. Dit was absoluut het laatste jaar hier en iedereen die een werf zoekt raad ik aan verder te zoeken.
Werk aan de winkel! Heb er vertrouwen in. Foto's volgen als ie klaar is
Goed en snel geholpen weer mooie antifouling op de boot
Jachtwerf; ook kun je zelf in de tussentijd aan je boot klussen uiteraard wel zorgen voor goede afzuiging van schuurmachines etc. als je aan de buitenkant van je boot werkt, zodat het ook voor de andere klanten een aangenaam verblijf blijft : Goed aan te lopen, de invaart meest stuurboord bij Hellevoetsluis.
Mooie opstal en vriendelijke eigenaar. Na overleg is alles mogelijk en het is heel comfortabel om in de wintermaanden ID loods je werk te kunnen doen. Als ik toch een negatieve opmerking moet maken dan is de mindere verlichting in de loods.
Motor onderhoud uitgevoerd en vetpot laten monteren tbv schroefas. Andere verzochte werkzaamheden na 4 maanden wachten niet uitgevoerd. Ik ga in het vervolg wel elders want met Wiebe -ondanks zijn toezeggingen- heb ik geen afspraken kunnen maken.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Yagra jachtservice met het openbaar vervoer


Hellevoetsluis, Vlasakkerlaan 270 meter
105
91
Hellevoetsluis, Vesting 270 meter
105
91
Hellevoetsluis, Vesting 270 meter
105
Hellevoetsluis, Vlasakkerlaan 300 meter
105

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid