facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yagmur

Adres: Sierplein 45 , Amsterdam 1065 LN, NL
Telefoonnummer: 020 614 1813
Stad: Amsterdam
Route: Sierplein 45
Postcode: 1065 LN



op zoek naar gerelateerd: yagmur bv, yağmur survivor
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nuts & Delights Nuts & Delights 2 km alle producten die ik tot nu toe heb gekocht waren van goede kwaliteit. biologisch aa...
ROOTS ROOTS 2 km Kom voor het eerst bij deze shop, kom binnen met mijn zonnebril. Ik was hier niet van...
Stach Food Stach Food 2 km
Eko Plaza Eko Plaza 3 km
Ekoplaza Ekoplaza 3 km
EkoPlaza EkoPlaza 3 km
Ekoplaza Ekoplaza 3 km
The Cold Pressed Juicery The Cold Pressed Juicery 4 km De sapjes zijn heerlijk, maar wel overpriced. Een aantal keer is de bestelling niet g...
Le Pain Quotidien - Beethovenstraat Le Pain Quotidien - Beethovenstraat 4 km Veel spijt dat we niet naar het Melkhuis zijn gegaan. Na drie maal verkeerde bestelli...
Little Plant Pantry Little Plant Pantry 4 km Bij toeval - en met trek - kwamen we dit kleine winkeltje/ eethuisje tegen in de mooi...
De Kweker De Kweker 4 km Fantastisch dat men bij De Kweker afgelopen zaterdag voor Pasen chocolade eitjes en p...
Ekoplaza Ekoplaza 4 km
Hart Biet Hart Biet 4 km Heerlijke plek om rustig te eten. Op aanraden van de eigenaar de wrap genomen. Die wa...
Ekoplaza Ekoplaza 4 km
De Aanzet De Aanzet 4 km Hele gezellige biologische buurtsuper met klantvriendeljjk personeel en 'fair pricing...
Speciaalzaak Bio Bro's Speciaalzaak Bio Bro's 4 km Vertaald door Google Kogelvrij! Origineel Bulletproof!
Venkel Venkel 4 km Alweer een plek waar je een lekkere salade kunt eten voor lunch of avond eten. Het co...
Recensies
Dankzij Yagmur Events hebben wij een onvergetelijke bruiloft en henna gehad op 1 en 10 juni 2023. Onze cataring zowel decoratie was top geregeld. We krijgen nog steeds super positieve berichten van familie en vrienden over hoe geweldig alles was geregeld. We willen voornamelijk Kenan en Ayla bedanken! Alles ging naar onze wensen toe, Ayla heeft tot aan de kleine details alles met ons besproken en alles mooier gemaakt dat wij het hadden verwacht. Geweldige organisatie, super super bedankt!! Ahmed & Cemile
Yagmur Events heeft ons een prachtige bruiloft bezorgd. Elke kleine detail werd vooraf uitgebreid besproken. Er was uitgebreide servies en decoratie keuze naar elke wens. We hoefden zelf nergens meer aan te denken wat heel fijn was!
Afgelopen zaterdag heeft Yagmur Events ons bijgestaan met ons huwelijk. Dat hebben ze geweldig gedaan. Bij de voorbereidingen dachten Ayla en Kenan goed mee en het contact was goed en snel. Ook was Ayla als gastvrouw aanwezig op onze bruiloft om het draaiboek goed bij te houden en daarmee te ondersteunen. Dat heeft ze top gedaan, ze dacht goed mee en anticipeerde waar nodig. Jullie zijn zeker aan te raden!
Dankzij Yagmur Events hebben wij een onvergetelijke bruiloft gehad! We hadden eerst contact met Kenan abi en hebben op een bruiloft een kijkje kunnen nemen. Onze bruiloft was gemixt qua cultuur en Yagmur events kon met onze wensen rekening houden dus we waren gelijk overtuigd. Ik wil Ayla abla de liefste gastvrouw enorm bedanken voor alle moeite die ze heeft gedaan. Ze heeft echt de tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden, alles goed te organiseren met een duidelijk draaiboek en heeft ons ook enorm veel tips gegeven. Onze gasten praten nog steeds over hoe fantastisch de bruiloft was!
Ik heb Yagmur Events mijn nikaah laten verzorgen, na een positieve ervaring op de bruiloft van mijn zus. Vanaf het moment dat wij Yagmur Events hadden geboekt, verliep de communicatie met zowel Kenan en Ayla top. Er werd ons veel uit handen genomen, waaronder het contact met de overige diensten zaal/foto-en-videograaf etc.. Op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld en konden wij genieten van het moment. De gasten hebben genoten van het heerlijke eten en de vriendelijke service van het personeel. Bedankt Yagmur Events!
We waren zeer tevreden. Yagmur events heeft ons met zijn professionele team een ​​prachtige bruiloft georganiseerd. Heel erg bedankt voor alles. Een organisatie die elke cent verdient. Ik wens je veel succes met jullie werk. Jullie zijn TOPPER!
Yağmur Events heeft onze bruiloft georganiseerd en we zijn zeer tevreden. Alles was perfect geregeld, inclusief het heerlijke eten. Onze gastvrouw Solmaz was geweldig en heeft ervoor gezorgd dat alles vlot verliep. We hebben echt genoten en zouden deze organisatie zeker aanraden!
Geweldige organisatie! Zowel de catering als decoratie was top geregeld. Communicatie met de organisator was ook duidelijk en fijn. We hoefden zelf nergens achteraan te gaan. Alles is volgens onze wensen gedaan. Ik krijg nog steeds positeve berichten van mijn gasten veel en lekker gegeten: Ik raad het zeker aan!!
Yagmur heeft onze bruiloft tot in de puntjes fantastisch verzorgd 18 februari 2023 in de Arendshoeve. Alles dankzij Kenan en Ayla onze gastvrouw. Het is superfijn om met Yagmur samen te werken. Zij hebben niet alleen aandacht voor het bruidspaar gedurende de dag, maar ook voor alle gasten, vrienden & familie waren zijn een ontzettend fijne service. Wij kunnen Yagmur iedereen van harte aanbevelen op grote feesten en bruiloften!
Mijn hennavond was super goed georganiseerd. Alles wordt vooraf besproken en ze hebben oog voor iedere detail. Lieve Burçin heel erg bedankt voor alles!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid