facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yachtservice van der Veen

Yachtservice van der Veen

Info

Yachtservice van der Veen is actief sinds 2018 en heeft al meer als 12 jaar ervaring in de jachtbouw.
Zowel nieuwbouw als refit en onderhoud.

Adres: Sud 115, 8711CT Workum
Stad: Workum
Route: Sud 115
Postcode: 8711CT



op zoek naar gerelateerd: jachtservice van der veen uitwellingerga, jachtwerf terherne, winterstalling uitwellingerga
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Jachtmakelaardij Zuidwest Friesland Jachtmakelaardij Zuidwest Friesland 1 km Als enthousiaste watersporters, met ruime ervaring als jachtmakelaar, helpen wij u gr...
Recensies
Veel verstand van Amerikaanse auto's. Wordt altijd goed geholpen en haal al jaren tevreden onderdelen hier vandaan voor mijn Buick.
Heb auto onderdelen bij dit bedrijf besteld. Snelle verzending, goede vriendelijk en duidelijke communicatie en meer dan uitstekende service. Dit bedrijf is zeker een aanrader!
Zeer uitgebreide kennis van zaken en de eigenaar denkt in oplossingen. Vele onderdelen voorradig en zo niet, op korte termijn leverbaar. Problemen worden zeer vakkundig en snel opgelost en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Een absolute aanrader voor elke liefhebber van Amerikaanse auto’s.
Dik tevreden over dit bedrijf. Heeft verstand van zaken over vooral usa auto,s je kan hem gerust usa specialist noemen , maar ook specialist op gebied van volvo. Ook andere merken staat hij zijn mannetje. Al mat al prima service voor normale prijs.
Ik heb nu m'n vierde Amerikaan via Van Der Veen. Alle vier goede aankopen, ook het onderhoud aan de auto's bij van der Veen zijn goed.
Heeft verstand van auto's. Verstaat zijn vak. Heeft o.a. een lpg installatie ingebouwd in mijn usa car. Dik tevreden.
Prettige communicatie. Deze garage heeft veel kennis van Volvo en Renault.
Goeie ervaringen met van der veen autoservice
Heeft kennis van zaken. Vooral van de Amerikaanse klassiekers
Uitstekende service goed geholpen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid