facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Yacht Charter P.A. van der Laan

Yacht Charter P.A. van der Laan

Info

Yacht Charter - jachtverhuur Groene Hart van Nederland. Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht ...

Geschiedenis

Jachtverhuur in het Groene Hart van Nederland. Een prachtige uitvalsbasis om met een motorjacht het Groene Hart te verkennen. Een gebied met de meeste molens en wateren van Nederland. Al vanaf 470 euro per week zonder vaarbewijs. Ook mogelijk zonder ervaring.

Yacht Charter in das Grüne Herz der Niederlande. Eine wunderbare Basis für eine urlaub über das wasser um das Grüne Herz zu erkunden. Ein Gebiet mit den meisten Mühlen und Gewässern der Niederlande. Ab 470 € pro Woche ohne eine Lizenz. Auch ohne Erfahrung.

Yacht Charter in the Green Heart of the Netherlands. A wonderful base to explore the Green Heart from a motoryacht. An area with the most mills and waters of the Netherlands. Starting at 470 euros a week without a license. Even without experience.

Adres: Vrouwgeestweg 71, 2481KM Woubrugge
Telefoonnummer: 0031172518113
Stad: Woubrugge
Route: Vrouwgeestweg 71
Postcode: 2481KM


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Poldershoppen Poldershoppen 5 km Fiets langs onze oer-Hollandse boerderijen en verzamel zelf de mooiste streekproducte...
Recensies
Ontzettend vriendelijke broers, prima boten met alles wat je nodig hebt aan boord, en een geweldige locatie. De eerste avond stonden we in de Nieuwkoopse plassen, de tweede avond in de haven van Woerden en de derde nacht aan het Braassemermeer. Kan het iedereen aanraden, want Nederland is echt het mooist vanaf het water. Houd er wel rekening mee dat je enige ervaring met wat grotere boten dient te hebben om comfortabel te varen. Tal van kleine sluisjes en vaarten die enige behendigheid vereisen, zeker als het waait.
Erg vriendelijke ontvangst.Goede uitleg over de boot, en een korte vaarles voor het wegvaren. De boot was uitstekend toegerust met een goede inventaris en een uitstekende keuken.We hebben een paar fijne dagen kunnen varen, en we komen zeker nog een keer terug.
Fantastisch geregeld. We hebben een midweek deze boot gehuurd en werkelijk alles is top. Goede uitleg over varen en vaarles, complete inrichting van de boot en goede service.
Wij komen al een paar jaar bij de gebroeders Van der Laan in Woubrugge als we technische problemen hebben met onze boot dat komt nu eenmaal af en toe voor. We worden altijd uiterst vriendelijk en correct te woord gestaan en de problemen worden adequaat en snel verholpen. Wij zijn echt heel tevreden en blij met de service die zij bieden in de buurt van onze jachthaven. Ze rekenen ook meer dan faire tarieven! We komen zeker terug maar hopelijk niet te vaak met mankementen.
Wij hebben daar onze blauwe hand kruiser gekocht .
Heb er ruim 30 jaar geleden ook al boten gehuurd. Absoluut een aanrader. Prachtig onderhouden jachten, vriendelijke uitleg, en groot vaarplezier tegen eerlijk gezegd zeker niet de hoogste prijs. Aanrader.
Twee jaar geleden mijn boot hier helemaal laten schilderen Na tweeënhalf jaar staat alles weer in de roest en de vellen verf komen er zo afzetten De oude verflaag er onder is nog niet eens schoongemaakt of aangeschuurd Dat noem ik oplichting
We hebben een hele leuke vakantie gehad met een gehuurd motorjacht van Van der Laan. Erg vriendelijke ontvangst en uitleg. We kregen eerst een uitgebreide instructie, om te oefenen onder een brug te varen, te keren en aan te leggen. De boot was heel netjes en heel goed onderhouden. Voor ons was dit de eerste keer, maar het comfort was hoger dan verwacht. Een keuken, badkamer met douche, warm water. Fijne slaapplekken. We hebben een prachtige vierdaagse tocht door Holland gemaakt. Allemaal plaatsjes en natuur die we nog niet kenden.
heerlijk weekend weggeweest met de kloek, hele aardige ontvangst en goede tips voor tijdens het varen. Echt een aanrader en wij gaan zeker nog een keer varen
Fantastisch om met zo'n mooi en keurig netjes verzorgd motorjacht te gaan varen. Alles was tip-top geregeld. Boot is zeer schoon, compleet en wij hadden er een heerlijke douche in. Heb je onderweg een vraag, dan kun je ze altijd bellen. Keuze uit verschillende routes van verschillende lengtes. Geweldig om Nederland vanaf deze kant te bewonderen. Wij zijn op plekjes gekomen waar we anders nooit zullen komen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid