facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor XYZprinting Europe

XYZprinting Europe

Info

Welcome to our Official Europe Facebook page!
1. Europe e-Tailers: https://goo.gl/RE9ZiB
2. Product Registration: https://goo.gl/31RZuD
3. Help Center: https://goo.gl/Rsw6uU



"Founded in 2013 by electronics conglomerate, New Kinpo Group, XYZprinting is on an ambitious mission to integrate 3D printing into our offices, schools and homes for use in daily life."
Adres:
Stad: Ridderkerk


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
HEFTRONIC HEFTRONIC 372 meter Als particulier kun je eigenlijk niet bestellen toch door medewerking van vriendelijk...
Recensies
Zolang je niks met de support te maken hebt, is er niks aan de hand. Maar als je een probleem hebt, dan begint de ramp. Ik had een da Vinci nano gekocht. De 3d printer had een klein probleempje. Na 3 objecten te hebben geprint, warmt de nozzle niet meer op. Als je zoekt op problemen met het opwarmen van de nozzle/extruder bij xyzprinting, dan kom je erg veel dezelfde problemen tegen. Als je zegt dat een onderdeel beschadigd lijkt, dan sturen ze een totaal ander onderdeel op als vervanging. Nadat je de printer opgestuurd hebt, laten ze gerust een maand niks van zich horen. Het maakt dan niet uit hoeveel berichten je stuurt, ze negeren je gewoon. Als ze het probleem niet kunnen vinden, vertellen ze dat het misschien komt doordat er verkeerde stroom uit mijn stopcontact komt. Nadat blijkt dat xyzprinting niet bezig is met een serieuze oplossing, heb ik contact opgenomen met de winkel waar ik de printer gekocht heb. Zij waren verbaasd over de werkwijze van de support en hebben daarna snel mijn geld teruggegeven. Ik heb nog wel bij xyzprinting doorgegeven dat ik mijn geld terug heb en de printer dus niet meer heb. Als reactie krijg ik dan te horen dat ik vanaf het begin niet meegewerkt heb met het vinden van een oplossing en dat ik alleen maar hun tijd aan het verspillen ben. Ik heb vanaf het begin de ene na de andere mogelijke oorzaak bedacht, zij hebben dat allemaal onderzocht. Ik begrijp hun laatste reactie dus niet. Ik raad het af om een product van xyzprinting te kopen. Kijk altijd eerst bij andere fabrikanten. Er zijn genoeg alternatieven voor de producten van xyzprinting. Helaas moet ik minimaal 1 ster geven voor een review, maar eigenlijk zijn ze dat niet eens waard.
Je koops een printer. Je wordt verplicht filament van hen te kopen. opzich allemaal geen probleem. Is een keuze die ik opzich met overweging gemaakt heb. krijg dan zeker geen gezeur als ja je hebt 3th party filament gebruikt en daardoor dit of dat. Maar goed nu heb ik een issue met de echte xyz filament. de teller staat op 0 en er zit nog ruim 100 meter op de spoel. heb nog 3 spoelen liggen met het zelfde fenomeen. wat krijg je te horen jammer maar helaas. zal vast aan je zelf liggen. koop maar weer een nieuwe waar je 3 prints van kan maken en dan vind de printer hem leeg. als je zegt nee dit is een issue van de printer of de filament spool. dan wordt er niet meer gereageerd op je mails en negeren ze je compleet. Dus hou er rekening mee dat er geen enkele support gegeven wordt als hen iets te verwijten valt. ja kan je niet printen dan helpen ze je graag want dan koop je tenminste filament. Maar is er iets anders dan zijn ze niet thuis.
Support niet eens in het Nederlands. Website is een grote grap. En als je een nozzle wil vervangen heb je pech. Koop paar een heel nieuw hot-end a 100 euro. Owwwja als je ergens helemaal moe van wordt is het de omslachtige firmware op de da vinci 1.0 pro wel.
Pas op met XYZ printing In het verleden heb ik positieve feedback geplaatst op de website van roripo omdat ik, net als uit andere feedback blijkt, heel er positief was over de tijdstippen waarop ik met vragen en problemen terecht kon. Echter deze problemen werden nooit opgelost duren inmiddels al twee jaar en ben na het laatste bezoek aan Roripo helemaal klaar met de persoon hierachter en al helemaal met XYZ. De reden hiervoor is dat ze de problemen schijnbaar niet op kunnen/willen lossen en ineens gaan beweren dat ik andere software dan die van XYZ zou gebruiken, iets wat pertinent niet waar is. Ook zou ik ander filament gebruiken wat voorgaande ook zou bevestigen. Ander filament heb ik slechts èèn keer gebruikt. Dat is overigens vrij simpel, gewoon in de orginele cartridge plaatsen en het aantal meters op de chip resetten. Iets wat meneer Roripo overigens zelf ook doet. Gelijk heeft hij, daar XYZ filament buitensporig duur is. Overigens leveren ze inmiddels een open source model waar je wel ander filament in MAG doen. Zonder de problemen. Buiten kijf staat dat dit dan ook niets te maken heeft met de problemen die ik met de printer al vanaf het begin ervaar. Lang verhaal kort voor mij geen XYZ printers meer, beter iets meer betalen en wat goeds halen met de service die je daar bij hoort. Een gewaarschuwd mens telt voor twee.
goede service
Vertaald door Google Het is een plek waar desktop- en industriële 3D-printers worden aangeboden. Origineel It is a place offer desktop and industry 3D printers.
Vertaald door Google Geweldige 3D-printers met een goede prijs. Origineel Great 3D printers with good price.
Vertaald door Google Aardige mensen en mooie producten Origineel Nice people and nice products
Vertaald door Google Goede producten Origineel Good products
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid