facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor XXLhoreca

XXLhoreca

Info

XXLhoreca.nl is een horecagroothandel op het gebied van non-food producten. XXLhoreca hanteert zeer snelle levertijden, scherpe prijzen en goede service!

Geschiedenis

XXLhoreca is dé online internationale horecagroothandel voor non-food producten en levert professionele horeca-apparatuur en a-merken keukenapparatuur aan horeca-bedrijven en particulieren.

Wij leveren duizenden artikelen, apparatuur en accessoires voor koelen en vriezen, warmhouden, hygiene, presentatie doeleinden, keukenbenodigdheden, inrichting, klein materiaal en meer, van o.a. merken als Hendi, Bartscher, Caterchef, Catercool, Diamond, Dyson, Hamilton Beach, Saro, Santos, Securit, Samsung en Vama. Zowel verkoop en lease is mogelijk.

Bestel bij XXLhoreca voor snelle levering, advies op maat, professionele service, aantrekkelijke garanties en scherpe prijzen met XXL-voordeel.

Of bezoek onze Showroom in Wormerveer!



"XXLhoreca groothandel is de 'one stop shop' voor al uw professionele horeca apparatuur en horecabenodigheden. Als erkende Nederlandse horecagroothandel leveren wij alles wat de hedendaagse professionele keuken en het operationele horecabedrijf nodig heeft. Voor een aantrekkelijke prijs en direct leverbaar!Van hoogwaardige heteluchtovens en topkwaliteit ijsblokjesmachines tot kleinere horeca-artikelen, bij XXLhoreca bieden wij u snelle service en aantrekkelijke aankoopvoorwaarden. Ons ruime assortiment horeca-artikelen zorgt ervoor dat u snel alle apparatuur en producten voor uw professionele keuken in huis heeft.En ook als particulier die er genoegen in schept om op een zeker niveau te koken, bent u bij ons aan het juiste adres."
Adres: Vrijheidweg 34, 1521RR Wormerveer
Telefoonnummer: 075-6151433
Stad: Wormerveer
Route: Vrijheidweg 34
Postcode: 1521RR


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 18:30
Donderdag: 08:30 - 18:30
Vrijdag: 08:30 - 18:30
Zaterdag: 09:30 - 16:30


op zoek naar gerelateerd: Horeca apparatuur te koop, Horeca Discount, Professionele keuken accessoires, Horeca keuken kopen, Horeca keuken inrichting, Horeca keuken voor thuisgebruik, Wat kost een horeca keuken, Horeca klein materiaal
Recensies
2 dezelfde artikelen bestellen en maar 1 leveren. Vervolgens letterlijk voor de poort flikkeren, terwijl er een enorme overheaddeur open staat. Daarna confronteren ze je met een afgetekende bon. Ja ammehoela, zelf afgetekend zeker?
Bij bestelling vermeldt 2 werkdagen levertijd. Na ruim 2 weeken later heb ik mijn bestelling van de afhaal point opgehaald.bijna 20 keer gebeld. Klantenservice niet vriendelijke . Ik raad dit bedrijf, om begrijpelijke redenen, absoluut niet aan.
2 opklaptafels besteld en deze zijn snel geleverd! Wel met beschadigingen helaas. Contact gehad met de klantenservice en uiteindelijk is dit naar alle tevredenheid opgelost. Professionele club die je niet in de kou laat staan als er eens iets misgaat.
De wasdroger zou direct geleverd worden, maar duurde weken. Na het zien van de droger wilde ik deze graag retourneren, zoals op hun website staat dat mag. Echter willen ze dan 20% van het bedrag inhouden voor 'transportkosten' circa 200€!. Oplichters dus. Jammer.
Verkoop gaat snel, helaas sluiten ze alle ramen en deuren en verstoppen ze zich achter het meubilair als je aanspraak wil maken op garantie. Enige reactie is: "De persoon die over garantie gaat is er niet". En die persoon is er al ruim een maand niet......
Wat een slechte servis ,ik ben aan de phone wachten op klantenservis maar kapot lang wachten nu nog wachten zie op de foto.....ik heb besteld polar Wijnkoelkast 2 x keer gebruikt ben niet helemaal blij niet koud genoeg wat is dat denk ik beschadigd! Ik wil hem retour!maar antwoord is onderstaande foto's,..ik wil mijn geld terug na 30 min wachten nog niet spreken very bad servis jullie verdient -5 ster
Slechte service, niet meedenken naar een oplossing en behouden zich vooral op hun rechten, maar wat zijn onze rechten? Een barkoeling aangeschaft deze was binnen 2 jaar stuk. Een nieuwe ontvangen en ook deze was weer binnen 2 jaar stuk, maar dan vervalt schijnbaar de garantie. Dus mijn advies, koop hier geen spullen!
Wordt een beschadigde met spuitbus bijgewerkte ijsblokjesmachine geleverd, hun commentaar is dat het zo van de fabriek komt en dat het naar hun mening niet is bijgewerkt of beschadigt, te belachelijk voor woorden een kind kan zien dat het is opgelapt, wij konden de machine terug sturen en kregen een aantal dagen later weer gewoon dezelfde machine toegestuurd met dezelfde beschadigingen, was dat de reden dat ze eerst de machine terug moesten hebben voordat er een nieuwe werd verstuurd? Wij kopen daar nooit meer! De reactie van de eigenaar geld terugstorten kon alleen nadat ik alle verzendkosten van heen en terugsturen totaal ruim 30 euro voor mijn rekening kwamen, ik kon ook kiezen voor 10 euro korting op de volgende bestelling, slechte zaak als je bijgewerkte beschadigde machines verstuurd!
Koop hier niet, levertijden die ze aan telefoon geven worden niet nagekomen. Nadien houden ze de levering tegen met de vraag of ik de bestelling nog wel wens. Vreemd dat iets wat betaald is volgens hen niet besteld is?! En ze blijven dezelfde mails sturen of ik de bestelling nog wens. Erg vreemd dat ik een bestelling keer op keer moet bevestigen. Met als resultaat dat het niet enkel te laat geleverd wordt, maar tot op heden zelfs niet.
Slechtste online koop ervaring ooit!!! Op 6 maart drie items besteld en betaald t.w.v. € 2700. Na een week nog niets gezien, dus bellen waar mijn bestelling bleef. In totaal vijf keer gebeld, waarbij vijf keer werd beloofd dat ik zou worden teruggebeld. Tot vier keer / dagen toe gebeurde dit niet. Vandaag 22 maart eindelijk reactie: 1 item zou bezorgd moeten zijn, maar is het niet, 1 items komt misschien volgende week.... en no drie is niet leverbaar, helaas pindakaas. Tragisch slechte service en ronduit slechte communicatie!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor XXLhoreca.

Wormerveer groothandel

openingstijden, locatie, vervoer. Vrijheidweg 34 wormerveer keuken/koken kaart stadsplattegrond, satellietweergave. XXLhoreca adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met XXLhoreca. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over XXLhoreca delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Leren Schorten Leren Schorten 126 meter Mr Been verkoopt handgemaakte leren producten. Deze worden allemaal gemaakt in ons at...
Woninginrichting-Aanhuis.nl Woninginrichting-Aanhuis.nl 231 meter Fijn geholpen toen wij behang wilden uitzoeken. We mochten het gehele boek een weekje...
Technautic Technautic 238 meter 8 jaar oude defecte verrekijker Bynolyt grote lens inwendig gekanteld aangeboden voor...
NIK Techniek BV NIK Techniek BV 354 meter Technische Groothandel In breedste zin
Op de Maalzolder Op de Maalzolder 697 meter Super mooie spulletjes op de site. Snelle levering. Mooi verpakt. Is steeds een kado ...
Sikkens Service Center Wormerveer Sikkens Service Center Wormerveer 743 meter Ik krijg daar altijd goed advies en word daar altijd goed geholpen
BouwCenter Floris-pagina BouwCenter Floris-pagina 930 meter Alles wat je nodig hebt.
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid