facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor XXL Nutrition

XXL Nutrition
Adres: Vuurijzer 18, 5753 SV Deurne, Nederland
Telefoonnummer: 0492 554 731
Staat: Noord-Brabant
District: Deurne
Stad: Deurne
Route: Vuurijzer
Huisnummer: 18
Postcode: 5753 SV


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Houthandel Fransen Houthandel Fransen 549 meter Bedrijf met mooi en goed hout. Prima service, vriendelijk personeel. Ivm 2 balken ...
Recensies
Service is top van XXL! Ze reageren vlot net zo snel als dat ze leveren.nBeste product vind ik de whey isolaat als je dit combineert met protein soya melk van de alpro is het net een milkshake. Echte aanrader is hun nieuwe Salted Caramel smaak.
Vorige week voor het eerst Whey proteïne Vanille besteld bij XXL Nutrition om een keer een andere leverancier te proberen. Qua smaak prima shake. Helaas is het eiwitpoeder bijna niet te mengen en blijft hij érg klonteren. Alleen in de blender mengt hij redelijk, met shakebeker e.d. is het niet te doen helaas.
Wow wat ben ik fijn geholpen!!!! Eerst door Fatima er was een probleem met mijn bestelling heel netjes afgehandeld zelfs toen het al 22.00 uur was geweest hielp ze mij nog verder. Oeps we kwamen een productie foutje tegen toch weer een app gezonden voelde me toch een beetje bezwaard en daar was famke weer super netjes geholpen ook zij razend snel en mega behulpzaam. Afhandeling een 10 problemen herstellen een 10 hier kunnen andere bedrijven nog een puntje aan zuigen.
Door verhuizing massagegun oplader kwijtgeraakt. Gemaild en gevraagd of ze deze los verkopen waarop hun antwoord binnen 24 uur was dat ze dat helaas niet hadden maar binnen een week erop terug zouden komen of ze een passende oplossing konden vinden. Ze hebben mij gisteren kosteloos een oplader toegestuurd. Dit is grote klasse en verdiend van mij dan ook 5 sterren. Hiermee win je vertrouwen en een stukje goodwill. Jullie gaan mij in elk geval terugzien. Fijn weekend!
Goede producten en goede en snelle service. Nadat Postnl mijn bestelling kwijtraakte is dit snel opnieuw gestuurd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid