facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor xTravaganzaPT

xTravaganzaPT
"xTravaganza is niet alleen een Personal gym, maar ook een personal experience. Met jaren ervaring en oog voor detail is xTravaganza Personal Training dé perfecte plek voor jouw op maat gemaakte trainingen. Of je nu aan het trainen bent voor een sportevenement, spiermassa wil opbouwen, wil afvallen of gewoon in vorm wil blijven, xTravaganza is dé gym voor jou! xTravaganza PT maakt gebruik van de nieuwste trainingstechnieken om de cliënt het beste te kunnen bieden.We zijn gevestigd in een luxueuze privé BOUTIQUE PERSONAL TRAINING STUDIO met de nieuwste apparatuur om er zeker van te zijn dat al jouw idealen werkelijkheid worden!"
Adres: Pater Pirestraat 40, 1111KR Diemen
Telefoonnummer: 0031642196722
Stad: Diemen
Route: Pater Pirestraat 40
Postcode: 1111KR


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Basic-Fit Basic-Fit 656 meter Basic-Fit is de grootste sportschoolketen van Europa met clubs in Nederland, België, ...
Basic-Fit Basic-Fit 687 meter Basic-Fit is de grootste sportschoolketen van Europa met clubs in Nederland, België, ...
Superfit Diemen Superfit Diemen 1 km Hele fijne, kleinschalige sportschool. Hierdoor krijg je super begeleiding tijden de ...
Outside Running Outside Running 2 km Bootcampen bij Outside Coaching is echt heel erg leuk, en blijft mij motiveren om het...
Full of Life Diemen Full of Life Diemen 2 km Goede begeleiding!! De trainers zijn actief in de zaal aanwezig en gaven advies aan m...
Recensies
Sinds ik bij Xtravanganza personal training train heb ik een stuk meer zelf vertrouwen in mijn lichaam gekregen. Ik ben een vrouw van begin 50 met het nodige overgewicht en had nooit gesport. Personal trainer Mike heeft mij laten zien wat mijn lichaam allemaal kan waardoor mijn angst om te vallen een stuk minder is. Dank je, Mike. Ik voel me vrijer.
xTravaganza Personal Training is fantastisch. Elke training is uniek en er wordt op een heel speelse manier efficient getraind. Mike is een zeer betrokken en bevlogen trainer die voor een optimaal resultaat gaat en altijd de wensen en noden van zijn klanten in het oog houdt. Echt een aanrader!
Mike is een fijne personal trainer met aandacht voor persoon en persoonlijk doel. Training is geheel maatwerk en geen een les is hetzelfde :
Mike is een fijne trainer die je persoonlijk alle aandacht en hulp geeft die je nodig hebt. Fijne plek om veilig te trainen en je doelen te behalen.
Zoek je een personal trainer, dan is Mike your go-to. Werkt gericht aan het behalen van je doelen en je wordt goed begeleid. Ter afsluiting vd training krijg je ook een shake. De investering meer dan waard.
Top personal trainer, Mike zet je flink aan het werk met altijd een grote lach op zijn gezicht. 100% een aanrader
Mike is een topper! Door zijn enorme enorme kennis van de menselijke anatomie een echte professional. Dit gecombineerd met een gezellige persoonlijkheid maakt hem een geweldige trainer. Echte aanrader! Hoge kwaliteit materialen, alles is om door een ringetje te halen, schoon en netjes. Een training bij Mike is het hele pakket: goed opwarmen, het beste uit jezelf halen met een pittige training een daarna stretchen, ontspannen, lachen en een heerlijke shake.
Mike helpt mij snel fit te worden door de personal training. Ook het eet patroon wat hij begeleidt helpt erg. 13kg lichter en merkbaar spieren erbij.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid