facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor XPRNCS.com

XPRNCS.com

Info

XPRNCS.com biedt een groot assortiment VIP Hospitality arrangementen binnen de Nederlandse sport. Altijd rechtstreeks van de organisator zelf.



"XPRNCS biedt een groot assortiment Business Club arrangementen bij nationale en internationale sportevents. Al deze arrangementen worden aangeboden door de organisatie zelf of hun officiële ticketpartner en u ontvangt dus altijd 100% originele kaarten. Kijk online voor alle beschikbare arrangementen of bel ons voor een maatwerkvoorstel!"
Adres: Ekkersrijt 1412, Son en Breugel
Telefoonnummer: 06 - 11 728 728
Stad: Son en Breugel
Route: Ekkersrijt 1412


Recensies
Met XPRNCS naar de Bekerfinale Ajax-PSV geweest. Een geweldige dag gehad! Mooie plaatsen in het stadion en goed verzorgd. Onze contactpersoon Eric heeft alles goed geregeld en ervoor gezorgd dat het ons aan niets ontbrak. Fijn die persoonlijke benadering! Op naar het volgende event met XPRNCS!
Forrmule 1 Barcelona + wedstrijd FC Barcelona met XPRNCS geboekt. Top trip! Goed geregeld, alle afspraken meer dan nagekomen en bij ons blije gezichten :-. Opgehaald worden bij het vliegveld, in de auto een flesje drinken en de gehele planning uitgewerkt in je handen gedrukt krijgen. Zo begint de trip, alles volledig geregeld. Van Hotel tot aan de kaarten voor een race én een voetbalwedstrijd. Laatste dag met een gids door Barcelona en afsluiten in een goed restaurant aan het strand. Kan niet beter! Voor herhaling vatbaar!
Contact liep via Whatsapp goed, er werd snel gereageerd en we hadden goede plekken voor de KNVB bekerfinale! Zullen voor een volgend event zeker weer via XPRNCS bestellen.
Met mijn kleinzoon naar de Cup Final in het Wembley stadion geweest. Plaatsen waren super zicht en super veilig. Bedankt Eric Nooijen
Voor het eerst heb ik hier geboekt en heb totaal geen spijt, ze hebben alles zo goed geregeld ! Chapo voor de hele organisatie , en ik ga vaker mee
De beste plaatsen voor een top weekend Formule 1 in Barcelona. Eten, drinken en airco het was allemaal hard nodig! Bedankt
Fijne organisatie! Wij hebben last minute een huis & tickets geboekt via one-off van Xprncs/blanchimont. Dit bleek een waar cadeautje. Alles goed geregeld, fijn contact met Eric en al met al een prettig weekje oranjegekte meegemaakt. Op naar de volgende! Ze zijn blijkbaar goed in tailormade experiences en doen hun naam eer aan.
Wat een onwijs mooie belevenis hebben wij met ons bedrijf mogen beleven op Ibiza! Stephan had alles tot in de puntjes geregeld. Fantastisch!
Aanvraag ingediend, vervolgens nooit meer iets vernomen.
Was een fantastisch weekend met een perfecte organisatie. Hartelijk dank Eric & Co
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid