facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Xmas Presents B.V.

Xmas Presents B.V.

Info

Xmas Presents specialiseert zich in het vervaardigen en samenstellen van (unieke) Kerstpakketten.

Geschiedenis

Xmas Presents specialiseert zich in het vervaardigen en samenstellen van (unieke) Kerstpakketten. Onze sfeervolle showroom is gevestigd in 's-Hertogenbosch. Het bedrijf heeft een trouw klantenbestand opgebouwd in heel Nederland. Van overheidsinstellingen tot bouwbedrijven en van handelsondernemingen tot verzekeringsmaatschappijen.
Wij hebben de afgelopen maanden, wereldwijd, de mooiste en meest smaakvolle producten voor u geselecteerd. U zult bij ons altijd slagen.

Xmas Presents kenmerkt zich door:
- mooie en smaakvolle producten
- een prettige en professionele samenwerking
- een optimale mix van smaak en uw persoonlijke wensen
Dit natuurlijk gemixt met onze Brabantse gastvrijheid en sfeervolle showroom.

Wij zijn al jaren sponsor van het Ronald MCDonald Huis te Utrecht, zijn partner van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) Nederland en werken samen met de sociale werkvoorziening Pauw Bedrijven te Breukelen en de WSD Groep.
Xmas Presents neemt de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Er worden bewuste keuzes gemaakt bij het samenstellen van de producten en artikelen uitgestald in onze showroom om een goede balans te verkrijgen voor de mens, maatschappij en milieu.
Wij nodigen u graag uit om een kijkje in onze compleet vernieuwde showroom te nemen. Kerstpakketten bestellen is nog nooit zo leuk geweest!



"Leverancier van unieke kerstpakketten en relatiegeschenken. De nieuwste kersttrends, food en non-food, mvo kerstpakketten en originele give aways. Kom langs in onze ruime en gezellige showroom van 500m2 met meer dan 5.000 kerstartikelen. Wij zijn specialist in het op maat samenstellen van uw kerstpakket of eindejaarsgeschenk. Met een groot assortiment van de nieuwste thema's en geschenken is alles mogelijk! En vindt u niet direct wat u zoekt dan kunnen wij binnen ons grote netwerk altijd vinden wat u wenst."
Adres: De Schorpioen 7, 5215 MD Den Bosch, Noord-Brabant, Netherlands
Telefoonnummer: 0736148906
Stad: Den Bosch
Route: De Schorpioen 7
Postcode: 5215 MD



op zoek naar gerelateerd: Gezellig kerstpakket, Uniek kerstpakket, Thema kerstpakket, Bourgondisch kerstpakket
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bij Lien Bij Lien 2 km Na ontvangst van ons pakket dat beschadigd was een telefoontje gekregen. De vraag was...
Hint & Tint Hint & Tint 4 km Hint & Tint is een gezellige, kleurige giftshop met schilderijen, keramiek en andere ...
De Gedekte Tafel De Gedekte Tafel 4 km Winkel is enorme aanwinst voor de Vughterstraat en Den Bosch! Erg leuke wisselend aan...
Made by Judith Made by Judith 15 km Zoekt u een leuk cadeautje of iets leuks voor uzelf, dan bent u hier op het juiste ad...
Gewoon Lekker en Leuk & Kerstpakketten op Maat Gewoon Lekker en Leuk & Kerstpakketten op Ma... 39 km Vriendelijk behulpzaam personeel echt een super leuk winkeltje
Recensies
Fijne persoonlijke sfeer bij X- Mas Presents, altijd een warm welkom, goede ideeën, mooi bedrijf waar ik al jaren met groot plezier mee samenwerk. Aanrader als je zoekt naar kerstpakketten of andere geschenken door het jaar heen..
Super goede service en mooie pakketten! Wij kopen regelmatig geschenkpakketten in bij Xmas Presents of het nu gaat om een zomer of kerstpakket wij worden altijd netjes geholpen en het eindresultaat is altijd goed! Gezellige showroom en leuke gastvrouwen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid