facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor XMARK B.V.

Info

XMARK B.V. #1 in mobile safety & Tracking solutions

Geschiedenis

XMARK is een jong en dynamisch bedrijf met jarenlange ervaring in de branche. Klanttevredenheid, discretie en persoonlijk contact staan bij ons hoog in het vaandel.

XMARK biedt professionele totaaloplossingen op het gebied van mobiele veiligheid voor personen en objecten. Bent u een alleenwerker, wordt u bedreigd of heeft u gezondheidsklachten? Ieder van onze klanten heeft een persoonlijke reden waarom ze kiezen voor extra veiligheid.

Adres: Eemnesserweg 2, 1251 NC Laren, Noord-Holland, Netherlands
Telefoonnummer: 035-5399800
Stad: Laren
Route: Eemnesserweg 2
Postcode: 1251 NC


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Xmark contact
Recensies
Vertaald door Google Er is een opzegtermijn van 3 maanden voor de klasse 5 alarmservice voor een auto, wat onredelijk is want wie weet 3 maanden van tevoren de datum waarop ze hun auto gaan verkopen? Antwoord: Ik heb geen clementie ervaren met uw klantenservice. Het antwoord was: "het staat in de algemene voorwaarden dat we alle klanten hetzelfde moeten behandelen." Dat is eerlijk genoeg, dus de 2 sterren zijn voor de onredelijke opzegtermijn. Origineel There is a 3 month cancellation period for the class 5 alarm service for a car, which is unreasonable because who knows 3 months in advance the date they are going to sell their car? Reply: I didn’t experience any leniency with your customer service. The response was “it’s in the terms and conditions we need to treat all customers the same.” Which is fair enough, so the 2 stars is for the unreasonable notice period.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid