facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Xenonlamp.nl

Xenonlamp.nl

Info

Sinds 2004 is Xenonlamp.nl actief op de Nederlandse markt. Tegenwoordig uitgegroeid tot de grootste leverancier in de Benelux. We zijn immers dé specialist op het gebied van Xenon, LED en dagrijverlichting.

Geschiedenis

Stilstaan is achteruitgaan. Ons assortiment wordt dagelijks geüpdatet. We hebben exclusiviteit op bekende merken zoals SPARCO, GP Thunder, en uiteraard ons private label Xenonlamp.nl. 30 dealers, 8 monteurs en 2 verkopers vormen het team Xenonlamp.nl!

Producten

- Xenon ombouwsets
- Xenonlook
- Xenon vervangingslampen
- Xenon accessoires
- LED verlichting
- LED dagrijverlichting

* 24/7 webshop
* Uitgebreide garantie
* Storingsvrije producten (CANBUS)
* Dealernetwerk in Benelux
* Inbouw mogelijk

Adres: Langs de Heij 1D, 6136KR Sittard
Telefoonnummer: +3146 204 14 68
ln.pmalnonex@ofni
Stad: Sittard
Route: Langs de Heij 1D
Postcode: 6136KR


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
DA MA Truckbekleding DA MA Truckbekleding 2 km Mooi bedrijf, zeer vriendelijk personeel en heel erg kundig.
DaMa Truckinterior DaMa Truckinterior 2 km Mooi bedrijf, zeer vriendelijk personeel en heel erg kundig.
Tachojustierung- NG Tuning Center Aachen -Heinsberg in Sittard NL Tachojustierung- NG Tuning Center Aachen -He... 2 km Goeie service! De mannen in dit bedrijf zijn zeer vakbekwamen en professioneel, dikke...
Topic Car Design Topic Car Design 3 km Heb mijn hele auto laten wrappen, Velgen, En ramen getint. Alles ziet te perfect en c...
Recensies
Extreem goede service, snelle levering, goede kwaliteit. De beste lampoloog van Nederland! Pakket word zelfs verzekerd verzonden.
Waardeloos bedrijf! Set lampen besteld voor mijn transporter twv €430,- lampen retour gestuurd omdat ze niet passen. Terug betaling is afgekeurd volgens hun zitten er allemaal krassen op, verpakking was beschadigd een kartonnen doos die ik gewoon met ducktape extra beplakt had, zodat daar niks mee zou gebeuren! Heb 1 lamp tot de doos gehaald waar na ik er achter kwam dat het niet past, gelijk de lamp weer in de doos terug gedaan, heel bijzonder dat de lampen onder de krassen zitten. €430,- willen ze me dus niet terug storten, wel de beschadigde lampen terug zenden, oplichters zijn het waar de service naar de klant waardeloos is! Gewoon lampen die al beschadigd waren worden terug gestuurd. Waardeloos bedrijf koop niet bij hun!
Aardige eigenaar, denkt graag met de klant mee, toppers zijn het!
Savonds besteld , volgende dag rond de middag in huis ! Duidelijke info en word goed op de hoogtw gehouden betreft de status van de bestelling.
Op donderdag 2 xenonlampen besteld. Vrijdag middag beide ontvangen! Zaterdag bij de garage bleek er 1 kapot te zijn. Waarschijnlijk gebeurt bij het versturendoos beschadigd. Mail verstuurd met fotos en kreeg binnen enkele minuten een reactie: Wat vervelend, in het weekend zijn we gesloten. Maandag kan ik een nieuwe opsturen! Maandag telefonisch contact gehad en dinsdag had ik de nieuwe alweer binnen! Top service en contact
Super, met dank aan de eigenaar. Ik heb een Philips LED product gekocht en getest. Het bleek niet helemaal het juiste product te zijn voor mijn auto. Na telefonisch overleg ben ik terug gegaan om het product te ruilen. Dit was geen probleem. Na goed advies een ander, net iets duurder X-line product gekozen. Uiteindelijk hebben we samen gekeken naar het resultaat. Dat was dik in orde. Nogmaals dank, succes met de zaken en graag tot een volgende keer!
Ik heb hier volkswagen new beetle koplampen gekocht en het is van slechte kwaliteit. Ze hebben zogenaamde angel eyes wie eigenlijk niet te zien zijn. Ook zouden deze lampen een EU keurmerk moeten hebben maar bij de apk komen deze er niet goed door! Ook zouden de lampen handmatig af te stellen zijn als ze in de auto zitten maar hier is geen mogelijkheid voor. Ik heb ze benaderd met mijn beoordelingen, er zijn talloze foto’s gemaakt en naar ze verstuurd maar meneer wilt mij niet helpen. Ze stoppen niet met foto’s vragen en dit is hun manier iemand klem te zetten op een online aankoop op deze website. Mensen wie hier ook last van hebben raad ik aan een melding te doen bij het ACM.
Al jaren klant en altijd tevreden over de service en de kwaliteit bij Xenonlamp.nl. Ik kan mij dan ook niet vinden in de slechte reviews die ik hier terug lees. Mocht een lamp eerder stuk gaan dan je mag verwachten, wordt deze zonder problemen omgeruild.
Op vrijdag 21:47 besteld. Zaterdag 12:17 bezorgd. Vandaag nog op de auto! Vrijdagavondmannen bedankt!!!
Correcte klantgerichte service bij een weliswaar moeilijke bevalling bij PostNL. Maar dat is volledig voor rekening van de ondertussen onbetrouwbare PostNL dat zijn klanten in de kou laat staan en dus zeker niet de schuld van Xenonlamp. De Osram-lampen H7 en H11/16 zijn/blijven van een gekende hoge kwaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid