facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor XCPT Formale

XCPT Formale

Info

Onze winkel aan de Nieuwe Markt in Roosendaal, kenmerkt zich door een persoonlijke service en een zeer ruim aanbod in exclusieve mannenmode.

Adres: Nieuwe Markt 61, 4701 AD Roosendaal
Telefoonnummer: 31165535864
Stad: Roosendaal
Route: Nieuwe Markt 61
Postcode: 4701 AD



op zoek naar gerelateerd: Mode Roosendaal, New style ROOSENDAAL Heren, Roosendaal grote maten
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
newstyle.nl newstyle.nl 193 meter Hele fijne kleding winkel , mooie merken voor jong en oud! Wat ik vooral heel fijn vi...
WAM DENIM Roosendaal WAM DENIM Roosendaal 2 km Mooie kleding, weinig hulp van verkoopster. Had het erg druk met haar telefoon
Chulo dames/heren Fashion Chulo dames/heren Fashion 2 km Super goed geholpen.
Kalies mode Kalies mode 4 km Ben ik hier geweest?
Recensies
Zojuist een bestelling geplaatst maar de betaling lukte niet. Ik kon contact opnemen met een whatsapp-nummer, niet verwacht dat ik om 21:30 een reactie zou krijgen. Binnen 5 minuten een reactie, goed geholpen en de mooie schoenen zijn besteld. Dank voor de goede service!
Een jas bij XCPT besteld. Dit is mij zeer goed bevallen! Hoewel de jas te klein was heb ik een geweldige ervaring gehad als het gaat om service en klantvriendelijkheid. Marcel, super bedankt!
Topzaak. Laatst weer prima geholpen door Marcel voor een paar mooie hemden.
Online iets besteld bij deze modezaak. De website ziet er goed verzorgd uit en de bezorging is ook perfect! Absoluut aan te raden om hier iets te kopen!
Mooie en gezellig winkel waar je altijd hoffelijk ontvangen wordt door de eigenaar met een bakje ‘heerlijke’ koffie. Altijd de nieuwe lijnen van onder andere Armani, Ralph Lauren & XPLCT.
Alleen al 5-sterren omdat mijn partner zich daar vermaakt met kleding kopen haha. Maar serieus: Marcel is een man met een gouden hart voor deze prachtige zaak en straalt dit met verve en gastvrijheid uit. Wij komen er graag. De collecties zijn verrassend divers en toonaangevend in Roosendaal. Zeer tevreden.
Mijn online aankoop werd binnen een paar uur thuis bezorgd. Super service.
Relaxt winkelen waar je met een kopje koffie een eerlijk advies kan verwachten. Elke keer weer stap ik naar buiten met mooie outfits waar ik complimenten op ontvang.
Voor het eerst hier geweest. Marcel is een super kerel, eerlijk advies en goed gevoel bij. Naar mijn idee ben ik goed geslaagd!
Super leuke winkel! Altijd een mooie collectie, zeker ook voor jongeren!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid