facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Xcellent Defense NL

Xcellent Defense NL

Info

Bij Xcellent Defense heeft iedereen het recht om zichzelf (of zijn / haar dierbaren) te beschermen. Krav maga is geen sport, wij zijn een zelfverdedigingsysteem dat gemaakt is voor de keiharde straat.

Geschiedenis

Personal Training en Krav Maga bedrijf Xcellent is opgericht door Michael Dikmans. Wij garanderen resultaat op het gebied van gezondheid, figuurcorrectie en zelfverdediging.





""Weerbaarheid voor jong en oud, man of vrouw. Iedereen is welkom bij Protect & Defend. We werken in groepsformatie waardoor je echt betrokken wordt met de andere leden. Krav Maga is dé manier om jezelf weerbaarder te maken en steviger in je schoenen te staan. Het is anders dan een doorsnee vechtsport of zelfverdedigingssport.Ervaar het zelf, een proefles is gratis!"LET OP: Wij geven in Deventer op 2 locaties les. Alle volwassen lessen zijn in Kei13. De jeugd lessen op dinsdag zijn in gemeenschapshuis de Kuip in Colmschate. Alle andere jeugd lessen worden gewoon in Kei13 gegeven."
Adres: 7418 BL Deventer (gemeente)
Telefoonnummer: 31621968638
Stad: Deventer
Postcode: 7418 BL


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 15:30 - 22:00
Woensdag: 08:00 - 22:00
Donderdag: 08:00 - 22:00
Vrijdag: 08:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 12:00
Zondag: 10:00 - 11:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Budo Vereniging Deventer Budo Vereniging Deventer 1 km Erg leuke club, met leuke mensen een een goede trainer. Mooie tijd hier gehad en zelf...
Chok Dee Chok Dee 2 km Hele plezierige ontspannen sfeer. Kinderen worden goed en enthousiast begeleid. Missc...
Haedong Kumdo Deventer Haedong Kumdo Deventer 2 km Prima dojo, leuke groep. Kom is langs en probeer BJJ!
Recensies
In maart jl ben ik begonnen met Krav Maga onder leiding van Michael Dikmans en Michael Huijbrechtse. Voordat ik hier kwam trainen heb ik jaren aan krachttraining en cardio gedaan en was nu toe aan iets anders. Dat heb ik nu gevonden. Michael en Michael zijn 2 deskundige instructeurs die ieder geheel op eigen wijze les geven. Ik heb nu al meer bereikt in 4 maanden tijd dan dat ik had verwacht. De sfeer onder de mede sporters is top! Dit heb ik in andere sportscholen niet eerder gezien. Respectvol! Wil je echt wat bereiken dan ben je bij excellent defence aan het juiste adres.
Xcellent bestaat uit een zeer gevarieerd team wat resulteert in de juiste aandacht advies en ondersteuning ongeacht wat je trainingsdoel is. Erg motiverend en een vriendelijk team! Buiten de krav maga die ik er volg geven ze mij advies en handvaten om mijn fitness doel te behalen.
Goede, leuke, en zeer respectvolle sportschool. Voor de kids zeer goede begeleiding en leerzame lessen. Kinderen komen hier graag. Maar ook voor de volwassenen is er genoeg begeleiding, leskeuze of vrije training mogelijk.
Fijne sfeer. Je kan op je eigen niveau trainen. Ook als dat niveau nog heel laag is.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid