facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Xapp ZomerKamp

Xapp ZomerKamp

Info

De zomerkampen van xapp: musicalkamp, cinekamp (filmkamp), zangkamp, muziektheaterkamp. Lessen en workshops, gegeven door professionele docenten.

Geschiedenis

Zomerkampen van Xapp: Acteren op het podium, spelen in een film, opnemen in de studio of maken van een eigen voorstelling.

Er zijn zomerkampweken voor verschillende leeftijden. MusicalKamp, MuziektheaterKamp, ZangKamp of het filmkamp van Xapp: CineKamp.

Stel je voor: vijf dagen lang met een groep enthousiastelingen repeteren, teksten leren, workshops volgen, zingen, sporten, filmen, dansen en ontzettend veel plezier hebben. En aan het eind sta je in de spotlights in een spetterende eindpresentatie waar je hard aan gewerkt hebt. Dat is pas kamp!



"Acteren? Zingen? Filmen?Wat spreekt je het meest aan? Acteren voor de camera, zingen in de studio of een combinatie van spel, zang en dans in een musical? Durf je het aan om zelf een voorstelling te schrijven? Wat je ook wilt, je kunt altijd bij de zomerkampen van Xapp terecht! Musicalkamp - Zangkamp - Cinekamp - TheaterKamp"
Adres: Schaarshoekweg 1, 8131 RE Wijhe
Telefoonnummer: 0529430249
Stad: Wijhe
Route: Schaarshoekweg 1
Postcode: 8131 RE


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Musicalkamp Musicalkamp 1 meter Onze dochter 9 jaar heeft het enorm naar haar zin gehad. Een mooi kampeerhuis in de b...
Zangkamp Zangkamp 1 meter Wat een fantastisch musicalkamp is het weer geweest! Voor het vierde jaar heeft onze ...
Muziektheaterkamp Muziektheaterkamp 1 meter Onze dochter 9 jaar heeft het enorm naar haar zin gehad. Een mooi kampeerhuis in de b...
Stichting Ygdrasil Stichting Ygdrasil 7 km Leuke stichting. Voor meer info zie de website. De locatie die aangegeven word is nie...
Haldarween Haldarween 7 km een leuke spontane groep mensen die zich in zetten voor spooktochten en Halloween fee...
Party Restaurant Lokate Party Restaurant Lokate 8 km Je ziet het er aan de buitenkant niet aan af, maar het is een superleuk restaurant, z...
Hallowieje Hallowieje 8 km Dit jaar vonden wij de fietsroutes teleurstellend. De blauwe route liep door de Krijt...
Recensies
Onze dochter 9 jaar heeft het enorm naar haar zin gehad. Een mooi kampeerhuis in de bossen, fijne leiding, leuke activiteiten en vooral veel zang, dans en spel. Dank voor de fijne tijd en tot volgend jaar!
Onze dochter is voor de 4e keer op Xapp Musical kamp geweest en het zal vast niet de laatste keer zijn....het is een erg leuk en goed georganiseerd kamp, in 5 dagen tijd wordt er een musical gemaakt, heel erg leuk!
, , : !! Dit kamp met deze organisatie klopt van de kop tot de staart. Onze dochter is nu voor het derde opeenvolgende jaar geweest. De locatie is super, de leiding enthousiast en kundig, de musical staat als een huis aan het einde van de week en - het allerbelangrijkste! - onze dochter komt ieder jaar compleet versleten, maar met een grijs van oor tot oor en vol verhalen thuis. Een absolute aanrader dus! Sterker nog, deze zomer gaat ze nóg een keer naar een ander kamp van Xapp.....
Onze dochter van 12 heeft weer een super kamp achter de rug! Derde jaar op rij ook als ouders genoten van de musical die er binnen 5 dagen stond!
Onze dochter is op musicalkamp geweest en heeft een fantastische week gehad. Er hing een fijne sfeer, veel activiteiten buiten het oefenen om en natuurlijk mochten wij langskomen voor de opvoering van de musical. Helemaal fantastisch!
Wat een geweldige week hebben ze weer gehad en Wat hebben ze genoten! Aan het eind van de week een geweldige musical ter afsluiting . Wat een fantastisch enthousiast team die met zoveel enthousiasme en gedrevenheid deze weken tot een geweldige En waardevolle ervaring voor alle kinderen maakt. De persoonlijke aandacht voor ieder kind is hartverwarmend!!!
Al jaren gaan mijn kinderen naar musicalkamp ! Elk jaar komen ze heel blij thuis met mooie verhalen, elk jaar ook weer nieuwe vriendschappen gemaakt. Aanrader !
Wat een geweldige tijd heeft mijn zoon gehad. Toffe kamplocatie en een enthousiast team. Na de vele enthousiaste verhalen thuis kwamen de woorden. "Dit was zo leuk, dit vergeet ik mijn leven niet meer." Een echte aanrader dus.
Als leerling kwam ik al op xappkamp en na mijn musicalopleiding ben ik er als docent gaan werken. De zomerkampen zijn voor mij een perfecte combinatie van hard werken, veel leren maar ook gezelligheid en het echte kamp gevoel. Als docent is het ontzettend leuk om leerlingen ieder jaar terug te zien komen en te zien groeien. De zomerkampen blijven een hoogtepunt van mijn jaar.
Het kamp was echt heel leukk! Super gezellig en heel erg fijn! De musical is ook echt heel erg mooi geworden!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid