facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Xando

Xando
"Welkom bij Amac Enschede.Amac Enschede vind je in het overdekte winkelcentrum De Klanderij. We zitten aan het Hendrik Jan van Heekplein, op een steenworp afstand van de Oude Markt. Ons enthousiaste team staat hier dagelijks voor je klaar.Tot snel!"
Adres: Klanderij 53 , Enschede 7511 HS, NL
Telefoonnummer: 053 432 5108
Stad: Enschede
Route: Klanderij 53
Postcode: 7511 HS


Openingstijden

Maandag: 11:00-18:00
Dinsdag: 09:30-18:00
Woensdag: 09:30-18:00
Donderdag: 09:30-21:00
Vrijdag: 09:30-18:00
Zaterdag: 09:30-17:00


op zoek naar gerelateerd: Amac Enschede, Amac Hengelo, Apple Enschede, AppleXpert Enschede, Amac trustpilot, MediaMarkt Enschede, Amac inruilen, Apple Store
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Toppers hier hoor! Vandaag doorverwezen door KPN met een maand oude iPhone van dochter, want als KPN de telefoon zou opsturen duurt het minstens 1 à 2 weken. Gelijk geholpen door Ron van Amac. Goede uitleg en tips gekregen. Ze hebben van alles geprobeerd maar de iPhone ging het niet doen. Heel erg bedankt voor de geweldige service. Een volgende keer zal ik zeker Amac bezoeken. Echt een aanrader. Vriendelijke medewerkers met kennis van zaken. En wat betreft de iPhone die wordt hopelijk snel opgestuurd want ik had het aankoopbewijs niet bij me dus moet alsnog terug naar de KPN-winkel
Vandaag geweldig geholpen door deze toppers. Mn macbook werkte niet, maar zij hebben me direct geholpen en nu werkt ie weer. Zo blij mee. Echt onwijs bedankt!
Super fijn geholpen. Complimenten aan de verkoper voor het goede advies, duidelijke uitleg en het fijne meedenken met ons als klant. Klantvriendelijkheid en service zijn hier absoluut perfect.
Gisteren top geholpen door Ron nadat mijn iphone het had begeven. Hij heeft hem weer aan gekregen en alles bekeken en daarna advies gegeven, zodat ik mijn telefoon nog een tijdje kan gebruiken. Super blij met de goede service en de kennis die het personeel heeft!
Makkelijk zo’n zaak in de buurt maar zeker niet de goedkoopste!
Voor het eerste interesse in een Macbook. Met wat gerichte vragen naar de Amac in Enschede gegaan en ik ben uitstekend geholpen. Mede door de deskundige uitleg en het wegnemen van een aantal van mijn "zorgen", heb ik ook een MacBook aangeschaft. Heel goed!
Koop hier al lang mijn Apple producten voordat de overname door Amac heeft plaatsgevonden. Nog steeds de super goede service en professionele hulp bij aankopen. In september heb ik een grote investering gedaan door de aanschaf van een nieuwe MacBook Pro. Ik werd geholpen door Benjamin en Taylor in wat voor mij de beste keuze zou zijn. De tijd die ze hebben genomen om samen duidelijk te krijgen wat past bij mijn behoefte heeft er voor gezorgd dat ik de juiste keuze heb gemaakt. Het feit dat ze met je meedenken en niet alleen maar willen verkopen zorgt ervoor dat ik deze vestiging ten zeerste aan iedereen kan aanraden.
Zeer slechte service. Als je een telefoonhoesje van 40 euro koopt mag je wel een beetje kwaliteit verwachten, maar de siliconen laag laat na 8 weken al los. Zeggen ze ja dat is gewoon slijtage daar doen we niks mee. Ten eerste vind ik dat niet echt netjes en ten tweede na 8 weken een hoesje van 40 euro al versleten?! Dit is gewoon pruts kwaliteit en mensen gewoon afwimpelen. TOTAAL NIET NETJES. Je kan beter op bol een goedkoop hoesje kopen, gaat wel jaren mee!!!
Zeer vriendelijke medewerkers, staan altijd klaar en ze zijn erg aardig. En ze kunnen ook erg goed een grapje maken. Vooral de heer Kerkjongetje. Zeker een aanrader!
Vriendelijke personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid