facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Xandéraa Nailcare & Essential Oils

Xandéraa Nailcare & Essential Oils

Info

Onze produkten zijn vegan, hypoallergeen en dierproefvrij. Gel nagels Bio Sculpture Gel, gellak, Gel II, Nailart, Mani- & Pedicure.

Geschiedenis

Xandéraa nagelstudio Amstelveen voor gezonde, mooie natuurlijke nagels.

Mooie verzorgde nagels zijn de "finishing touch"in uw uiterlijke verzorging. Iedere vrouw wil graag mooie nagels en verzorgde handen en voeten.
Voor op vakantie, op je werk , nagelbijters, modellen, bruiden, voor een feestje of om jezelf te verwennen. Iedereen kan mooie verzorgde handen en voeten hebben.

Xandéraa Nailcare werkt met gel en gel lak die vegan, hypoallergeen en dierproefvrij zijn.
Bio Sculpture Gel is het gezonder alternatief in de nagelverzorging.
Gel II, de gel lak, voor gezondere, stevigere nagels.

Mooie nagels zijn per definitie niet altijd mooie lange nagels.
Afhankelijk van uw wens worden de nagels in de gewenste lengte gemaakt. Uw nagels zullen een natuurlijke uitstraling krijgen en uw handen zien er na de behandeling verzorgd en perfect uit.

Xanderaa nail studio Amstelveen for beautiful manicured nails.

Beuaitful manicured nails are the finishing touch to your look. Every woman beautiful nails and hands.
For holiday, for work, for nailbiters, models, brides, artists, musicians, for a party or just to pamper yourself. Beautiful nails for anyone.

Beaitul nails don't always have to be long nails. Whatever your wish may be, your nails can be made at any length. Your nails will look natural and your hands will look perfect. Bio Sculture Gel is the healthier alternative to nail care.



"Xandéraa Nailcare werkt met het gezonder alternatief in de nagelverzorging! De producten zijn vrij van schadelijke stoffen en nare geuren, zijn dierproefvrij, hypo-allergeen en klinisch getest.De gezondheid van onze klanten en hun nagels staan voorop.Je kan bij ons terecht voor gel op je eigen nagels, gelnagels met nagelverlenging, nailart, manicure, pedicure, gel lak, aromtherapie, aromatouch massage."

"Xandéraa Nailcare werkt met het gezonder alternatief in de nagelverzorging! De producten zijn vrij van schadelijke stoffen en nare geuren, zijn dierproefvrij, hypo-allergeen en klinisch getest.De gezondheid van onze klanten en hun nagels staan voorop.Je kan bij ons terecht voor gel op je eigen nagels, gelnagels met nagelverlenging, nailart, manicure, pedicure, gel lak, aromtherapie, aromatouch massage."
Adres: van Spaenstraat 10, 1181 DW Amstelveen
Telefoonnummer: +31 (0) 6 55105608
Stad: Amstelveen
Route: van Spaenstraat 10
Postcode: 1181 DW


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 21:00
Dinsdag: 09:00 - 21:00
Woensdag: 09:00 - 21:00
Donderdag: 09:00 - 21:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tiffany Nails Tiffany Nails 234 meter Nemen de tijd voor je nagels en zien er na afloop altijd top uit
Hip nails Hip nails 1 km Top vrouw met geweldige nagels
Catwalk Nails-Fashion Amstelveen Catwalk Nails-Fashion Amstelveen 2 km Ik ben nu aantal keer bij deze nagelsalon geweest. De salon is goed geprijsd, de kwal...
Due Donne Hair Amstelveen Due Donne Hair Amstelveen 2 km Gellac nagels. Afschuwelijke ervaring, hoe durf je iemand met zulke afschuwelijke nag...
Due Donne Hair Due Donne Hair 2 km De kapsalon bestaat al 25 jaar en blijft toonaangevend in hairstyles voor jong en oud...
MichelleTurner.nl MichelleTurner.nl 3 km Nog steeds heel erg blij met mijn wenkbrauwen! Na bijna een jaar zien mijn wenkbrauwe...
Medisch - Sport Pedicure Amstelveen Medisch - Sport Pedicure Amstelveen 3 km Hele slechte ervaring gehad vandaag. Ik heb mijn klachten aangegeven maar die werden ...
Nasha Nails Nasha Nails 3 km Prachtige nagels maakt nadira altijd. Ik ben hier nu jaren klant en altijd tevreden!!
Nails Amstelveen Nails Amstelveen 4 km Zapraszam na paznokcie :)
Beauty Improvement Beauty Improvement 6 km Verzorgde shellac nagels, mooie wimperextensions of make-up en/of hairstyling voor ee...
Recensies
Ik ben ontzettend blij en tevreden met Sandra. Ze heeft me geholpen met de natuurlijke groei van mijn nagels. Eerst d.m.v. een gel verlenging foto met rode kleur, en later waren mijn nagels sterk genoeg om lang te groeien en niet meer in te scheuren of te splijtende andere foto’s waren zonder verlenging en puur gel op mijn eigen nagels. Ze heeft een scala aan kleuren, en ze kan ook zelf kleuren mengen zie de paarse kleur op de foto. Ze is erg vriendelijk en heeft veel kennis van de producten die ze gebruikt. Mijn nagels zijn nu na bijna een half jaar weer sterk en gezond. Ik krijg vele complimenten en ben opgelucht nu ik zelf niet meer hoef te klungelen. Ze blijven ongeveer 3-4 weken mooi. Bedankt Sandra!!
Al ruim twee jaar doet Sandra mijn nagels. Zelf vind ik het lastig om uit te kiezen wat ik op mijn nagels wil hebben, maar Sandra maakt er altijd de mooiste creaties van. Het gevolg hiervan is dat ik veel complimenten over de fantastische nail art krijg. Een behandeling bij Sandra is persoonlijk en vooral gezellig. Daarnaast neemt Sandra alle tijd die ze nodig heeft voor een mooi resultaat.
Hele slechte ervaring!! Ze verteld dat ze al aantal jaren ervaring heeft maar mijn nagels heb ik de volgende dag gelijk laten weghalen!! Nagels scheef, french manicure scheef, de lak gevlekt en m'n eigen nagels zag je aan de zijkant eronderuit komen. Slecht afgewerkt en de andere studio die het voor me heeft laten weghalen zei dat het er ook slecht uitzag!! Na klacht en gevraagd of ik deels m'n geld terugkrijg, krijg ik m'n geld niet terug! Ze wilde het opnieuw doen, maar ik wilde niet meer dat ze aan mijn nagels zat. Nooit meer!
Nee dit was beslist de laatste keer ! Gel nagels......2 nagels waren afgebroken en zijn met sjabloon "bij gemaakt" 2 springschansjes, de punt staat omhoog, met het gevolg, dat zaterdag de duim er al af knakte! Een paar dagen ervoor waren ze er op gemaakt...... Jaren geleden ook één keer geweest mijn GEL Nagels moest ik afweken in de aceton !!!! Uren in de aceton gezeten.....dat werkt zo niet ! DAT HAD ZIJ TOCH MOETEN WETEN ???!!!
zij zet super mooie gel nagels. lieve vrouw met passie voor haar vak
Kom al jaren bij Sandra. Ben altijd heel blij met het resultaat!
prima goed nagels! en leuk ervaring! flexible tijdstip was top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid