facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Xale Hypotheken

Info

Xale Hypotheken doet alles voor jouw hypotheek en meer... zoals aan- en verkoop van jouw woning. Het eerste gesprek is gratis en vrijblijvend dus bel nu voor een afspraak bij jou thuis.



"* Een oriënterend hypotheekgesprek is gratis en vrijblijvend.* Gratis aankoopbegeleiding van een woning bij hypotheekadvies & bemiddeling.* Specialist in het oversluiten van hypotheken, kredieten en lagere maandlasten.* 100% onafhankelijk en keuze uit 40 hypotheek- en kredietaanbieders.* Vergelijkingen op de laagste hypotheekrentes en de beste voorwaarden.* Bemiddeling en begeleiding bij aankoop van een nieuwe woning of verkoop van dehuidige woning.* Hypotheekadvies & mediation bij echtscheiding & relatiebeëindiging.* Snel, goed en altijd bereikbaar voor vragen..."
Adres: De Dieze 34, 8253PS Dronten
Telefoonnummer: +31613205890
Stad: Dronten
Route: De Dieze 34
Postcode: 8253PS


Openingstijden

Maandag: 09:30 - 17:30
Dinsdag: 09:30 - 17:30
Woensdag: 09:30 - 17:30
Donderdag: 09:30 - 17:30
Vrijdag: 09:30 - 17:30

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hypotheeknet Dronten Hypotheeknet Dronten 2 km Deskundige mensen die je alles knip en klaar uit kunnen leggen in begrijpelijke taal ...
Sinke Dronten B.V. Sinke Dronten B.V. 2 km Vriendellijke en goede maakelaar. Ik ben goed en netjes geholpen
Wilkens & Partners Wilkens & Partners 2 km Wij zijn Wilkens & Partners Financiële Dienstverlening. Een Full Service financieel d...
Recensies
Peter heeft ons geholpen met het hele proces, van een oriëntatie gesprek tot een nieuwe hypotheek en de verkoop van onze woning. Erg prettig dat dit allemaal bij dezelfde persoon kan. Peter is duidelijk, legt alles goed en duidelijk uit en denkt mee. Wij hebben ons altijd vrij gevoeld om Peter te benaderen met vragen waarbij hij ook altijd de tijd nam om deze goed en zo breed mogelijk te beantwoorden. Peter, Bedankt voor al je goede diensten! en wie weet tot ziens.
Wij zijn enorm blij geweest met de hulp van Peter. Hij heeft ons met alle zaken rondom het verkrijgen van een hypotheek geholpen en geadviseerd. Sinds dit ons eerste huis was was het voor ons allemaal onduidelijk en veel met alles wat daarbij komt kijken, Peter heeft hier echt de tijd voor genomen en geeft hele duidelijke uitleg. Bij eventuele problemen zoekt Peter voor een passende oplossing.
Peter heeft ons in het gehele proces goed begeleid. Van het bezichtigings- en biedingsproces tot aan de definitieve aankoop en hypotheekaanvraag. Met vragen konden wij makkelijk bij hem terecht en kregen we altijd een passend antwoord. Ook kwam hij zelf met ideeën om ons te ondersteunen, zodat we uiteindelijk met een gerust hart een mooie woning hebben gekocht.
We zijn in het proces van de koop bij onze woning en hypotheekaanvraag erg goed begeleid. Peter reageerde en handelde snel waardoor het proces vlot verliep. Ik heb de samenwerking als erg prettig ervaren!
Xale Hypotheken & Financiële Dienstverlening is een verademing om zaken mee te doen. Voor de financiering van onze nieuwe woning heeft Peter alles voor ons geregeld. Na het inleveren van de juiste documenten heeft hij zeer snel de best passende hypotheek voor ons uitgezocht en na goede uitleg, onderbouwing en ons goedkeuren de hypotheek rond gekregen. Peter heeft verstand van zaken en ook belastingtechnisch kan hij het best passende financiële plaatje schetsen. Ook de verkoop van onze oude woning heeft hij tot in de puntjes netjes en binnen no-time geregeld. Contact verloopt altijd soepel, snel en prettig!! Kortom, wat ons betreft een echte aanrader voor alles op het gebied van financiën en wonen
Alle lof voor Peter van Xale Hypotheken & Financiële Dienstverlening. We hebben fantastische begeleiding gehad tijdens de aankoop van onze nieuwe woning. Peter heeft ons ondersteund bij elke stap die er genomen moest worden, duidelijke, vriendelijke en snelle communicatie. Bij onduidelijkheden neemt Peter de tijd om het je uit te leggen, zo vaak als dat nodig is. Wij zouden Peter zeker aanbevelen voor aankoop/verkoop van je woning, het regelen van de hypotheek en de verzekeringen.
Van mond tot mond reclame bij Peter terecht gekomen. Eerst een fijn gesprek gehad met elkaar waarin wij onze wensen konden uiten en of Peter daarbij aan kon sluiten. Peter is open minded en denkt goed met je mee en gaat niet snel iets uit de weg. De professionaliteit, openheid en deskundigheid van Peter is echt een pluspunt. Peter heeft bij ons alles van A tot Z geregeld. Het is zeker een aanrader om met Peter te werken.
Wij hebben een hele fijne ervaring gehad. Het eerste gesprek is bij ons erg goed gevallen, en voor ons ook de eerste keer dat wij begonnen met het zoeken naar een huis, ook door de huidige markt bleek het ons een onmogelijke periode om iets rond te krijgen. Uitendelijk na veel tegenslagen is het Peter gelukt om alles goed geregeld te hebben met alle instanties, en berekeningen. Ik raad dit bedrijf zeer zeker aan, en vele malen waard voor de dienstverlening en duidelijkheid die je krijgt voor je geld. Een heel behulpzaam persoon, en ik denk niet dat er nu een adviseur geweest zou zijn die ons op dit moment had kunnen helpen met een hypotheek. Als je op zoek bent naar dit soort dienstverlening, dan is dit een hele goede keuze. Dit is hoe een dienstverlening zou moeten zijn! Nogmaals super bedankt Peter, en tot de volgende overeenkomst!
Peter is een lieve, eerlijke, duidelijke en directe man. Doet wat hij zegt en je weet waar je aan toe bent. Hij houd niet van opgeven en werkt hard om je door het proces heen te helpen, hoeveel obstakels er ook maar zijn! Wij hadden een heel lastig dossier en liepen overal tegen aan, Peter heeft er alles aangedaan om het samen met ons op te lossen en te kijken naar andere mogelijkheden. Heeft ons goed op de hoogte gehouden van alles. Waar wij de hoop hadden verloren, heeft Peter ons er doorheen getrokken. Wij zijn erg dankbaar dat hij dit avontuur met ons wilde aangaan. Wij hadden niet beter kunnen treffen. Dankjewel Peter
Ik wil een welverdiend compliment geven voor de klantvriendelijkheid, professionaliteit en deskundigheid waarmee Peter ons geholpen heeft. Daarnaast waardeer ik dat Peter meegedacht heeft en zich ingezet heeft om onze hypotheek in orde te krijgen. Zijn gevoel van betrokkenheid kom je niet vaak tegen. Dank!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid